Grøn uge i Gribskov:

Det kribler og krabler

Der venter en masse spændende oplevelser for børnehavebørn og familier

Insekter, fisk, fugle, lam og prustende ponyer er nogle af de spændende dyr, der kan opleves helt tæt på, når Grøn Uge løber af stablen.

Gribskov Kommunes grønne råd, Det Grønne Dialogforum, står bag den årlige begivenhed, som er resultatet af et samarbejde mellem en lang række frivillige foreninger og Gribskov Kommune.

Foreningerne inviterer børnehavebørnene på udflugter til blandt andet gård, sø, skov og hav, hvor livet indfanges og nærstuderes med net og lup, og hvor børnene lærer at begå sig i naturen. Grøn Uge skaber således opmærksomhed på naturens kvaliteter og giver kommunens børn muligheden for at få lokale naturoplevelser.

Familier inviteres til Grøn Lørdag – natur- og friluftsoplevelser lørdag 2. juni, klokken 10 -14 på Gilleleje Havn ved øst-stranden.

Her vil en lang række af Gribskov Kommunes grønne foreninger og organisationer byde på et hav af spændende og gratis aktiviteter. Prøv blandt andet at bygge dit eget bi-hotel til vilde bier, mød en bidronning, bag snobrød over spejderbål, prøv at fiske, kør i hestevogn, ponyridning, kom på sejltur, prøv stand up paddels bords og sit up kajak og meget mere. Læs mere på www.gribskov.dk/groenløerdag.

Publiceret 24 May 2018 09:00

SENESTE TV