Mad & Film i Kulturhavnen

Restaurant Bolværket serverer lækkerier inden biffen byder på filmen C'est la vie

Kulturhavn Gilleleje tilbyder i et samarbejde mellem Restaurant Bolværket og Gilleleje Bio arrangementet Mad & Film den 8. juni 2018. Restaurant Bolværket serverer fra kl. 18 en treretters film menu. Kl. 20 vises filmen ”C’est la vie” i Gilleleje Bios lille sal, Bio 2.

Duoen bag kæmpesuccesen 'De urørlige' er tilbage - og denne gang går de til bryllup i en smittende hyldest til livet, kærligheden og kaosset derimellem.

For brud og brudgom er det den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringleverandøren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det bare en aften som alle andre - ligesom det er for alle de andre medarbejdere på det ekstravagante slot udenfor Paris, hvortil bryllupsparrene valfarter for at fejre den store dag.

Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet.

Fra morgenstunden til næste dags solopgang følger vi deres bryllupsfest, gennem øjnene på dem, som virkeliggør denne magiske oplevelse. Og selvfølgelig går meget lidt efter planen.

Bestilling og nærmere oplysninger på: www.gillelejebio.dk

Gisli

Publiceret 23 May 2018 10:46

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp