Mad & Film i Kulturhavnen

Restaurant Bolværket serverer lækkerier inden biffen byder på filmen C'est la vie

Kulturhavn Gilleleje tilbyder i et samarbejde mellem Restaurant Bolværket og Gilleleje Bio arrangementet Mad & Film den 8. juni 2018. Restaurant Bolværket serverer fra kl. 18 en treretters film menu. Kl. 20 vises filmen ”C’est la vie” i Gilleleje Bios lille sal, Bio 2.

Duoen bag kæmpesuccesen 'De urørlige' er tilbage - og denne gang går de til bryllup i en smittende hyldest til livet, kærligheden og kaosset derimellem.

For brud og brudgom er det den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringleverandøren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det bare en aften som alle andre - ligesom det er for alle de andre medarbejdere på det ekstravagante slot udenfor Paris, hvortil bryllupsparrene valfarter for at fejre den store dag.

Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet.

Fra morgenstunden til næste dags solopgang følger vi deres bryllupsfest, gennem øjnene på dem, som virkeliggør denne magiske oplevelse. Og selvfølgelig går meget lidt efter planen.

Bestilling og nærmere oplysninger på: www.gillelejebio.dk

Gisli

Publiceret 23 May 2018 10:46

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl