Gillelejes børn og barnlige sjæle letter anker

Legeskibet lægger til kaj 2.-5. juli

Gerlev Legepark ved Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden står bag 'Legeskibet' der kommer til Gilleleje mandag den 2. juli.

Skibet præsenterer en bred vifte af aktiviteter og lege, som instrueres af de 20 tilknyttede legematroser. Alle legematroser er uddannet fra Gerlev Legepark, der har mere end 30 års erfaring med formidling af leg og bevægelses kultur.

Glade forventninger

Alle dage i tidsrummet fra 11-17 er der adgang for alle!

Der udover er der i samarbejde med Gribskov Kommune, sendt invitationer ud til kommunens institutioner med 12 separate legeforløb. Tilmelding for institutionerne foregår via hjemmesiden gribskov.nemtilmeld.dk

De første tilmeldinger er alle rederegistreret, og da der er en begrænsning i antallet på disse 12 separate forløb, vil det være efter princippet “først til mølle”.

“Jeg er rigtig glad for at Legeskibet har valgt at komme til Gilleleje. I andre byer Legeskibet tidligere år har lagt til i, har det været med stor succes! Det bliver det også i Gilleleje”, udtaler formanden for Gilleleje Handels- og Turistforening Henrik Magelund.

Gisli

Så imponerende ser det ud, Legeskibet.

Så imponerende ser det ud, Legeskibet.

Publiceret 11 May 2018 11:30

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl