Gillelejes børn og barnlige sjæle kan godt glæde sig til den 2. juli.

Gillelejes børn og barnlige sjæle kan godt glæde sig til den 2. juli.

Gillelejes børn og barnlige sjæle letter anker

Legeskibet lægger til kaj 2.-5. juli

Gerlev Legepark ved Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden står bag 'Legeskibet' der kommer til Gilleleje mandag den 2. juli.

Skibet præsenterer en bred vifte af aktiviteter og lege, som instrueres af de 20 tilknyttede legematroser. Alle legematroser er uddannet fra Gerlev Legepark, der har mere end 30 års erfaring med formidling af leg og bevægelses kultur.

Glade forventninger

Alle dage i tidsrummet fra 11-17 er der adgang for alle!

Der udover er der i samarbejde med Gribskov Kommune, sendt invitationer ud til kommunens institutioner med 12 separate legeforløb. Tilmelding for institutionerne foregår via hjemmesiden gribskov.nemtilmeld.dk

De første tilmeldinger er alle rederegistreret, og da der er en begrænsning i antallet på disse 12 separate forløb, vil det være efter princippet “først til mølle”.

“Jeg er rigtig glad for at Legeskibet har valgt at komme til Gilleleje. I andre byer Legeskibet tidligere år har lagt til i, har det været med stor succes! Det bliver det også i Gilleleje”, udtaler formanden for Gilleleje Handels- og Turistforening Henrik Magelund.

Gisli

Så imponerende ser det ud, Legeskibet.

Så imponerende ser det ud, Legeskibet.

Publiceret 11 May 2018 11:30

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp