Andrea Bocelli i Tisvilde Bio

Filmen om den blinde tenors liv og baggrund vises eksklusivt i Tisvilde Bio, og i biografens café kan man smage på vinen fra Bocelli-familiens slægtsgård i Toscana

Af
Af Lise Dakinah

Alle kender ham, den italienske tenor Andrea Bocelli, når han med sit charmerende smil og lukkede øjne står tilsyneladende ubesværet på scenen og synger. Men de færreste kender hans baggrund og de kampe, fysisk og følelsesmæssigt, han har kæmpet for at nå dertil.

Nu kan du opleve et filmisk drama om den populære verdenstenors liv i Tisvilde Bio tirsdag 15. maj kl. 19.30. Filmen hedder: The Music of Silence, Antonio Banderas spiller Bocelli og filmen er instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Michael Radford.

Smag på Bocellis vin

Andrea Bocelli blev født med en fantastisk stemme, som gjorde, at hans fremtid tegnede meget lovende. Men han kæmpede med et alvorligt øjenproblem, som bevirkede, at hans syn var meget dårligt fra fødslen. Han gennemgik mange øjenoperationer, som ikke hjalp og senere mistede han synet helt ved en alvorlig ulykke. Men drevet af store ambitioner og kærlighed til musikken fokuserede han gennem benhårdt arbejde og disciplin på sit mål om den helt store karriere som sanger.

I filmen oplever du også den familiære baggrund. Bocelli-familien har siden 1831 produceret vine fra familiens vingård i Toscana – en slægtsgård som går tilbage til 1730. I forbindelse med filmen får du mulighed for at smage et glas af Bocellis egen vin, som kan købes i cafeen.

Billetter bestilles på:

www.tisvildebio.dk

Publiceret 10 May 2018 11:30

SENESTE TV