Andrea Bocelli kan opleves i Tisvilde Bio tirsdag den 15. maj. Pressefoto

Andrea Bocelli kan opleves i Tisvilde Bio tirsdag den 15. maj. Pressefoto

Andrea Bocelli i Tisvilde Bio

Filmen om den blinde tenors liv og baggrund vises eksklusivt i Tisvilde Bio, og i biografens café kan man smage på vinen fra Bocelli-familiens slægtsgård i Toscana

Af
Af Lise Dakinah

Alle kender ham, den italienske tenor Andrea Bocelli, når han med sit charmerende smil og lukkede øjne står tilsyneladende ubesværet på scenen og synger. Men de færreste kender hans baggrund og de kampe, fysisk og følelsesmæssigt, han har kæmpet for at nå dertil.

Nu kan du opleve et filmisk drama om den populære verdenstenors liv i Tisvilde Bio tirsdag 15. maj kl. 19.30. Filmen hedder: The Music of Silence, Antonio Banderas spiller Bocelli og filmen er instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Michael Radford.

Smag på Bocellis vin

Andrea Bocelli blev født med en fantastisk stemme, som gjorde, at hans fremtid tegnede meget lovende. Men han kæmpede med et alvorligt øjenproblem, som bevirkede, at hans syn var meget dårligt fra fødslen. Han gennemgik mange øjenoperationer, som ikke hjalp og senere mistede han synet helt ved en alvorlig ulykke. Men drevet af store ambitioner og kærlighed til musikken fokuserede han gennem benhårdt arbejde og disciplin på sit mål om den helt store karriere som sanger.

I filmen oplever du også den familiære baggrund. Bocelli-familien har siden 1831 produceret vine fra familiens vingård i Toscana – en slægtsgård som går tilbage til 1730. I forbindelse med filmen får du mulighed for at smage et glas af Bocellis egen vin, som kan købes i cafeen.

Billetter bestilles på:

www.tisvildebio.dk

Publiceret 10 May 2018 11:30

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.