Filmen “Luk solskinnet ind” kan ses i Tisvilde Bio. Pressefoto

Filmen “Luk solskinnet ind” kan ses i Tisvilde Bio. Pressefoto

Store historier kommer til Tisvilde Bio

Tre film er klar i Tisvilde Bio til Kr. himmelfartsferien

Så er der tre film klar i Tisvilde bio

Den første er ”Luk solskinnet ind”. Claire Denis har skabt den morsomme og legesyge film ”Luk Solskinnet ind”. Juliette Binoche spiller uimodståeligt rollen som Isabelle - den søgende, midaldrende kunstner, der indleder en medrivende og kompliceret jagt efter den perfekte partner. Det er en forrygende skildring af en kvinde, som gang efter gang lyser op i kærlighedens stråleglans, men altid ender med at stå skuffet og frustreret tilbage. Når Isabelle møder en mand på en bar, bliver et uforpligtende møde straks ophøjet til en romance, der uundgåeligt er dømt til at støde på grund.

Filmen vises 9., 11. og 13. maj klokken 20.

Der er også plads til Ole Bornedals ”Så længe jeg lever” med Rasmus Bjerg i sit livs rolle som John Mogensen. Rasmus Bjerg er simpelthen bare John Mogensen, der skabte den ene landeplage efter den anden, som vi alle kan synge med på. John Mogensen gemte en nærmest hudløs kunstnerisk sensibilitet bag et brysk og brovtende ydre. Et sammenstød der skabte dæmoner, som kun kunne dulmes i alkoholens tåger.

Filmen vises den 10. og 12. maj klokken 20.

Endelig er der også en film for børn. ”Den utrolige historie om den kæmpestore pære” er baseret på Jacob Martin Strids bestsellerbog. Det er en dansk animationsfilm, der bare rammer plet. Katten Micho, elefanten Sebastian klog, og den hvidkitlede excentriske professor Glykose står til søs om bord på den kæmpestore pære med kurs mod Den Mystiske Ø. Solbys borgmester kendt som JB er fosvundet, og den magtsyge viceborgmester Kvist er ved at kuppe den lille by.

Denne film vises den 10. til 13. maj klokken 16.

Publiceret 09 May 2018 21:15

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl