Stærke kvinder besøger biografen

Så kommer der stærke kvinder i Gilleleje Bio.

Filmen 'Lady Bird' følger Christine, der ønsker at blive færdig med sin kristne high school i Sacramento og flytte til Østkysten for at starte på et college der. Hun vil ikke engang bruge det navn, hendes forældre gav hende ved dåben, men det, hun har givet sig selv: Lady Bird. Men hun er altså endt på den lokale kristne high school, hvor hun har svært ved at passe ind. Derhjemme kæmper hun samtidig bitre kampe med sin mor, som altid kritiserer hende. Det bliver ikke bedre af, at hendes far mister sit arbejde, og moderen må tag ekstra vagter. Et lyspunkt er dog, at hun kommer med i årets musical, hvor hun møder den søde og respektfulde Danny, der kommer fra den velhavende del af Sacramento. Filmen er på plakaten fra 7. til den 20. maj.

Derudover vises også filmen Tomb Raider fra 10. til 30. maj. Den handler om Lara Croft, som er den stærke uafhængige datter af en excentrisk eventyrer, der forsvandt på mystisk vis for syv år siden. Tag med Lara i denne eventyrfilm.

Publiceret 09 May 2018 20:30

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl