Fernisering på GeoArt

I morgen torsdag 10. maj kl. 15 åbner GeoArt efter en pause ny udstilling med Natalia Fedorova. Alle er velkomne til ferniseringen.

Natalia Fedorova er født 1960 i Skt. Petersborg, som dengang hed Leningrad. Hun viste tidligt talent for at tegne og blev optaget som 15-årig på Kunstskolen under Kunstakademiet i Skt. Petersborg. Herfra kom hun i 1979 ind på selve Kunstakademiet Mukhinas kunstindustrilinje, som hun i 1984 færdiggjorde med diplom.

Hun har blandet andet arbejdet som scenograf ved TV-studier i Skt. Petersborg i årene 1984 - 92 og derefter indtil 1995 som kunstlærer for handicappede børn på privatskolen i Skt. Petersborg. I 1997 flyttede hun med sin russiske mand til København. I Danmark har hun haft over 30 udstillinger, hvoraf kan nævnes på Carlsberg Museet, Frederiksberg Rådhus og Det Kongelige Bibliotek. GeoArt ligger på Frederiksværkvej 160, midt mellem Helsinge og Frederiksværk. Udstillingen er åben torsdag-søndag kl. 10-18, samt 2. Pinsedag, indtil 8. juli.logy

Publiceret 09 May 2018 20:00

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl