Natalia Fedorova, der oprindelig kommer fra Rusland, udstiller sine malerier på GeoArt mellem Helsinge og Frederiksværk. Pressefoto

Natalia Fedorova, der oprindelig kommer fra Rusland, udstiller sine malerier på GeoArt mellem Helsinge og Frederiksværk. Pressefoto

Fernisering på GeoArt

I morgen torsdag 10. maj kl. 15 åbner GeoArt efter en pause ny udstilling med Natalia Fedorova. Alle er velkomne til ferniseringen.

Natalia Fedorova er født 1960 i Skt. Petersborg, som dengang hed Leningrad. Hun viste tidligt talent for at tegne og blev optaget som 15-årig på Kunstskolen under Kunstakademiet i Skt. Petersborg. Herfra kom hun i 1979 ind på selve Kunstakademiet Mukhinas kunstindustrilinje, som hun i 1984 færdiggjorde med diplom.

Hun har blandet andet arbejdet som scenograf ved TV-studier i Skt. Petersborg i årene 1984 - 92 og derefter indtil 1995 som kunstlærer for handicappede børn på privatskolen i Skt. Petersborg. I 1997 flyttede hun med sin russiske mand til København. I Danmark har hun haft over 30 udstillinger, hvoraf kan nævnes på Carlsberg Museet, Frederiksberg Rådhus og Det Kongelige Bibliotek. GeoArt ligger på Frederiksværkvej 160, midt mellem Helsinge og Frederiksværk. Udstillingen er åben torsdag-søndag kl. 10-18, samt 2. Pinsedag, indtil 8. juli.logy

Publiceret 09 May 2018 20:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.