Barn af nazitiden

Foredrag med Hans-Peter Tams

foredrag Fredag den 11. maj klokken 14.30 er der foredrag med Hans-Peter Tams i Café Appetit på Helsingegården. “Livet igennem har han været forfulgt af dæmoner, der plagede ham i natlige mareridt, hvor barske barndomsminder trængte sig på,” skriver arrangørerne om foredraget, der handler om hovedpersonens opvækst under nazismen. Hans-Peter Tams rejser rundt i landet og holder foredrag om emnet. Han siger selv, at for hvert foredrag han holder, kommer han mere fri af dæmonerne fra barndommens dage. Der er gratis adgang for medlemmer af pensionistforeningen, mens gæster betaler et mindre beløb. Der er ingen tilmelding. jbt

Publiceret 04 May 2018 16:00

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl