Karen og Hans´ B & B, ”Lykkelandsgården”. Foto: Marianne Lomholdt

Karen og Hans´ B & B, ”Lykkelandsgården”. Foto: Marianne Lomholdt

Pilgrimsruten er klar med overnatnings-muligheder

Pilgrimsruten Tisvildevejen klar til ny sæson

Der arbejdes på højtryk med at klargøre sommerens vandrerute fra Esrum Kloster til Tisvilde, idet der søndag 3. juni kl. 14 holdes en stor officiel åbning af den i alt 100 km lange smukke strækning på Esrum Kloster.

Tanken er, at alle skal kunne vandre på ruten hele året rundt på de afmærkede stier gennem den smukkeste natur i store dele af Kongernes Nordsjælland.

Man kan bruge en enkelt dag eller flere, alt efter behov.

Allerede nu tilbydes flere overnatningsmuligheder af forskellig art.

Det kan for eksempel være i naturen, hvor Naturstyrelsen har opstillet diverse shelters og teltpladser. Det er desuden tilladt at ligge i skovbunden i sin sovepose og mærke naturen helt tæt på.

Er man til det mere komfortable har mange private arrangeret Bed & Breakfast i deres hjem. Et eksempel herpå er Karen Bering og Hans Klausens store gård ”Lykkelandsgården” på Præstevej 99 i Annisse, hvor Tisvildevejen går tæt forbi.

Her er meget æstetisk og enkelt indrettet adskillige værelser med adgang til bad, toilet og køkken. Mindst 12 gæster kan overnatte i såvel enkelt- som dobbeltsenge. Tilkøb af aftens- og morgenmad er mulig.

Flere senge efterlyses

Pilgrimsruten Tisvildevejen har fortsat behov for, at private personer tilbyder overnatningsmuligheder i form af B & B, annekser, shelters og så videre til de mange vandrere på ruten.

I den forbindelse kan man kontakte erhvervsrådgiver Allan Lyhne fra Gribskov Erhvervscenter på tlf.: 30515625.

I øvrigt anbefales det at klikke sig ind på hjemmesiden www.tisvildevejen.dk, hvor en en stor mængde oplysninger om pilgrimsruten kan findes.

logy

Publiceret 26 April 2018 11:15

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.