Billy Cross spiller solo i Gilleleje

koncert Det er en af Danmarks største musikere, der kommer til Kulturhavn Gilleleje lørdag 28. April kl. 20. Billy Cross har spillet med de største internationale og danske navne, Bob Dylan, Jimi Hendrix, CV Jørgensen, Anne-Dorte Michelsen og utallige andre stjerner. Han er en legendarisk guitarspiller, der behersker det hele: sydstatsblues, klassisk rock’n roll og lyriske ballader. Billy Cross er født på Manhattan, men har boet i Danmark det meste af sit liv. Forklaringen er Lise, en høj, smuk blondine, Billy mødte i København for 44 år siden. De blev gift og er det endnu, og Danmark blev Billys andet fædreland. Hans store karriere har dog ikke forandret ham synderligt. ”Jeg er bare en lille guitarist, der har været heldig”, udtalte han for fem år siden i et interview. Han kommer og deler sin glæde over livet og musikken med publikum i Gilleleje 28. april i Gilleleje Bios store sal kl. 20 – 22. Billetter kan købes på www.gillelejebio.dklogy

Publiceret 26 April 2018 15:00

SENESTE TV

Se Sverige fra luften i Kulturhavn Gilleleje

udstilling Lars Bygdemark har i mere end 40 år fløjet over Sverige og taget hundredetusindvis af billeder af et land med mange forskellige landskabstyper.

Fredag 26. oktober kl. 15 er der i Kulturhavn Gilleleje fernisering på udstillingen 'Sverige fra luften' med en række af hans fotos.

Landskabets fortællinger

"I Lars Bygdemarks kunstnerisk udmejslede billeder ser man landskabets fortællinger. Hans billeder fascinerer. Her fremstår former, som er skabt af mennesker, men som menneskerne ikke selv ser, de har skabt," skriver arrangøren i en pressemeddelelse. Alle er velkomne, og der er gratis adgang til ferniseringen.

20. november kl. 17 beretter fotografen om sin teknik og viser lysbilleder. Udstillingen kan ses til 12. december.

jesl