Gilleleje Spillemandsorkester slutter ’Syng-sammen-Søndage’-sæsonen 8. april. Kom i god tid, lyder opfordringen fra BLIK-Græsted Bibliotek. Pressefoto

Gilleleje Spillemandsorkester slutter ’Syng-sammen-Søndage’-sæsonen 8. april. Kom i god tid, lyder opfordringen fra BLIK-Græsted Bibliotek. Pressefoto

Gilleleje Spillemands-orkester slutter sæsonen

BLIKs ’Syng-Sammen-Søndage’ har sæsonafslutning 8. april

BLIKs populære 'Syng-Sammen-Søndage' slutter sæsonen 8. april kl. 15-17 med Gilleleje Spillemandsorkester.

Orkestrets syv medlemmer spiller alle på akustiske instrumenter, dvs. at det bliver et dejligt akkompagnement på violin, tværfløjte, klarinet, guitar, harmonika, bas og klaver. Ensemblet har været sammen siden 1982 og har et meget stort repertoire. Nogle af musikere behersker flere instrumenter og i kraft af at der kan spilles 'unplugged', har orkestret faste spillejobs på Søborg Ruin til Sankt Hans og på Søborg Præstegård hvert år til Grundlovsdag. Gilleleje Spillemandsorkester har turneret 3x i Grønland og desuden spillet i Skotland og Sverige.

Forår og kærlighed

De har spillet mange gange til Syng-Sammen-Søndag, og der er sammensat et forårsprogram med sange, der handler om forår og kærlighed og alt, hvad der sker om foråret. Desuden synges sange fra Højskolesangbogen krydret med evergreens og revyviser.

Af titler kan nævnes 'Man bli'r så glad, når solen skinner', 'Den lille lysegrønne sang', 'Idas sommervise' og 'Forelskelsessangen'. Indimellem spilles der folkemusik fra store dele af verden og arrangørerne oplyser, at man gerne må danse til, hvis det kribler i dansebenet.

Snak, bøger og musik

Med Gilleleje Spillemandsorkester, som er et af BLIKS husorkestre til de populære sang eftermiddage, afsluttes et varieret program med besøg fra den kendte DR-pigekors-dirigent og studievært Phillip Faber, schlager musik med 'Trio De Grå Synger' og i marts måned, duoen Ove Mynderup og Annelies fra Kunst & Ballade med et besøg i operaens verden.

Mød op til en festlig eftermiddag med hygge, latter, fællesskab og sang i Græsted, hvis du er glad for musikalsk fællesskab, en god forårsstemning og megen sangglæde.

Mød i god tid, for erfaringen har lært, at det populære spillemandsorkester tiltrækker publikummer langvejs fra, lyder opfordringen fra BLIK - Græsted Bibliotek. Gratis entré. gs

Publiceret 01 April 2018 14:45

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp