Thomas Rathsack kommer til Gribskov

Kender du Thomas Rathsack?
Mange vil svare ja. Nogle vil spørge, om ikke det er ham med bogen i Jægersagen? Andre vil supplere, om ikke det er ham, der er med i 'Korpset - gjort af det rette stof' på TV2, hvor sæson to har premiere 24. januar.
Jo, det er ham, og nu er han igen aktuel, som chefinstruktør Rat, hvor man møder den tidligere jægersoldat, mens han udsætter 30 aspiranter for masser af strabadser med henblik på at teste deres evner til at præstere under intenst pres.
Og i Gribskov er han også aktuel, da man vil kunne møde ham i Gribskov Kultursal den 6. februar til foredraget 'Rathsack - Råt for usødet'.
At præstere under pres er også et af nøglebegreberne i Rathsacks eget liv. Selvom man kunne tro, at den værste modgang i Thomas Rathsacks liv var at være hovedperson i den største forsvarspolitiske skandale siden 2. Verdenskrig i forbindelse med udgivelsen af hans selvbiografi 'Jæger - i krig med eliten' i 2009, er dette langtfra tilfældet. Det kan man høre om i foredraget.


OBS. Ugeposten skrev tirsdag, at foredraget er den 24. januar. Det er ikke rigtigt. Foredraget er den 6. februar i Gribskov Kultursal.jbe/jbt

Publiceret 23 January 2018 20:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV