Kom og hør om de mærkelige

Kom og hør foredrag på Frændekilde om de såkaldt fremmede. 25. januar klokken 19 til 20.30 fortæller Jens Raahauge om nogle af de mennesker, der blev udstillet i Tivoli eller Zoo - de mærkelige mennesker. Hvad blev skæbnen for nogle af dem?
Foredraget finder sted i Forsamlingshuset Frændekilde i Ørby. Jens Raahauge er formand for Frændekildes Venner, tidligere skoleinspektør i Helsingør og Kokkedal og i en lang årrække formand for Dansklærerforeningen. Han siger om foredraget:
“Det fremmede virker altid på os. Det kan være dragende og gøre os nysgerrige, eller det kan virke farligt og gøre os urolige. I dag rejser vi ud for at opleve det anderledes. Vi smager en anden slags mad og ændrer spisevaner. Vi oplever andre måder at leve på, og det kan påvirke os. Der kommer også fremmede til os, og det påvirker vores dagligdag. Tidligere var det svært at rejse til fjerne lande, så i stedet fragtede man fremmede til Danmark og udstillede dem i Tivoli eller Zoo eller på markeder.” Billet købes ved indgangen.

Publiceret 22 January 2018 16:25

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV