Jazzkoncert ved Asserbo Slotsruin

PUDEKONCERT Kildemarkedet i Tisvilde fortsætter den succesfulde række af pudekoncerter ved Asserbo Slotsruin og inviterer til en dejlig sommeraften i skoven med de medrivende toner fra The Spirit of New Orleans.
Koncerten finder sted onsdag 5 juli kl. 18.30.
The Spirit of New Orleans er et af de mest kendte og rutinerede jazzorkestre i Danmark med en unik dynamisk, levende og swingende stil. Orkestret ledes af Preben Nissen, som også spiller trombone, harmonika, banjo, piano og vokal, Stig Nielsen på alt- og sopransaxofon, Kim Holm Nielsen på elbas, Carsten Henningsen på banjo, guitar og vokal samt Jan Schiöpffe på trommer.

Natur og musik

Så har man lyst til at nyde musikken og naturen på én og samme gang, er det 5. juli man skal pakke en god madkurv og tage til Asserbo Slotsruin.
Tag selv puder eller bord og stole under armen og kom i god tid - koncerten starter kl. 18.30. Der kan købes god vin til rimelig pris.

Entre

Entre betales ved indgangen for voksne, mens børn er gratis. al

Publiceret 17 June 2017 14:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp