Hvad er din passion? Følger du din passion? Hvordan indvirker den på dit liv? Det er spørgsmål som søges besvaret af Rhonda Brendstrup i fotoserien People's Passion.

Hvad er din passion? Følger du din passion? Hvordan indvirker den på dit liv? Det er spørgsmål som søges besvaret af Rhonda Brendstrup i fotoserien People's Passion.

Nøgent:

People's Passion i Vejby

Fotokunst: Fotografen Rhonda Brendstrup har siden 2010 fotograferet mennesker, der viser deres passion med deres nøgne krop.
”People"s Passion” har tidligere været udstillet i Hellig Kors Kirke på Nørrebro og på Dragør Fort.
Billederne er lavet med den gamle fototeknik, hvor der ”males” med lys i mørke og billederne er printet på stort lærred i str. 75x105 cm.
Under udstillingen, som vil vare en lille måned frem, vil billederne kunne købes.
Billederne minder om Rembrandt, med en spænding, mystik og dybde der sjældent ses i FotoKunst i dag. .
Ved ferniseringen server Nanna Rasch lidt vegansk madkunst og og DJ Henrik A kommer og spiller, bl.a. et nummer, ”Power of Passion”, komponeret af Jade Ell, svensk sangerinde og komponist, som også er model på et af billederne.
Der vil være en lille tale fra en af modellerne omkring passionen, der vises på billedet.
De første 30 gæster kan deltage i en konkurrence om gavekort til et stykke portræt fotograferet af Rhonda Brendstrup.
Se mere på www.rhonda.dk.
lp
Søndag 22/2 kl. 11.30-15
Vejby Præstegård
Kirkebakken 4

Publiceret 04 February 2015 00:00

SENESTE TV

Historien om kongens skov og verdens arv

foredrag I Nordsjælland ligger de store skove, som gjorde, at Danmarks konger fra 1560 samlede sig et stort jagtgods. Da Christian den 5. fra 1670 indrettede skovene med jagtveje til parforcejagt, satte han samtidig sit enevældige stempel på dem.

Det var grunden til, at vejene og skovene i 2015 blev optaget på Unesco's liste over verdens kulturarv.

Fredag 22. februar kl. 18.30 gæster Jette Baagøe 'Foreningen Rågeleje Strand' og fortæller om baggrunden og om, hvordan arbejdet med verdensarven foregik.

Jette Baagøe fortæller

Jette Baagøe er forhenværende direktør for Dansk Jagt- og Skovsbrugsmusum, som havde ansvaret for arbejdet med verdensarven men i 2016 blev fusioneret med Dansk Landbrugsmuseum til Det grønne Museum på Djursland.

Arrangementet finder sted på restaurant Søstjernen i Rågeleje. Prisen for ikke medlemmer er 250 kroner, som inkluderer foredrag, middag, kaffe, te og dessert.

Tilmelding til foreningen på raagelejestrand@gmail.com eller på tlf. 2127 5413.

jesl

Møde i senior-kredsen

Foredrag Helsinge Seniorkreds får besøg af forstander på Luthersk Missions Højskole Henrik Nymann Eriksen, der vil fortælle om sin nye bog: 'Robust Kristendom – Tro, Håb og Kærlighed'.

Bogen beskæftiger sig med spændingsfeltet mellem livet her på jord og den kommende verden, og sætter spot på det at være kristen i det 21. århundrede. Den udfordrer og opmuntrer til at leve som kristen ud fra de tre begreber: Tro, håb og kærlighed.

Koret Focus medvirker ved mødet, og der er lotteri, kaffe og kage. Det hele finder sted på Rundinsvej 46 i Helsinge, tirsdag 19. februar kl. 19, hvor der er gratis adgang.

Ligeledes er der gratis kørselsordning ved henvendelse til Alice Jensen, Helsinge (tlf. 30 33 67 46) eller Kurt Jensen, Esrum (tlf. 21 71 56 94).

Næste møde er tirsdag 19. marts kl.19, hvor Jørn Fogh kommer på besøg.

CV