Hvad er din passion? Følger du din passion? Hvordan indvirker den på dit liv? Det er spørgsmål som søges besvaret af Rhonda Brendstrup i fotoserien People's Passion.

Hvad er din passion? Følger du din passion? Hvordan indvirker den på dit liv? Det er spørgsmål som søges besvaret af Rhonda Brendstrup i fotoserien People's Passion.

Nøgent:

People's Passion i Vejby

Fotokunst: Fotografen Rhonda Brendstrup har siden 2010 fotograferet mennesker, der viser deres passion med deres nøgne krop.
”People"s Passion” har tidligere været udstillet i Hellig Kors Kirke på Nørrebro og på Dragør Fort.
Billederne er lavet med den gamle fototeknik, hvor der ”males” med lys i mørke og billederne er printet på stort lærred i str. 75x105 cm.
Under udstillingen, som vil vare en lille måned frem, vil billederne kunne købes.
Billederne minder om Rembrandt, med en spænding, mystik og dybde der sjældent ses i FotoKunst i dag. .
Ved ferniseringen server Nanna Rasch lidt vegansk madkunst og og DJ Henrik A kommer og spiller, bl.a. et nummer, ”Power of Passion”, komponeret af Jade Ell, svensk sangerinde og komponist, som også er model på et af billederne.
Der vil være en lille tale fra en af modellerne omkring passionen, der vises på billedet.
De første 30 gæster kan deltage i en konkurrence om gavekort til et stykke portræt fotograferet af Rhonda Brendstrup.
Se mere på www.rhonda.dk.
lp
Søndag 22/2 kl. 11.30-15
Vejby Præstegård
Kirkebakken 4

Publiceret 04 February 2015 00:00

SENESTE TV

Skoleelever i Gilleleje skal være lydforskere

undervisning Elever fra 4- 6. klasse i Gilleleje kan nu blive forskere for en dag. Temaet er lyd og eleverne kan prøve at arbejde og tænke som en forsker, og øve sig i at være nysgerrige, systematiske og observante. Skoleklasserne kan besøge Gilleleje Bibliotek, hvor bibliotekarer sammen med elevernes lærere står klar til at guide eleverne gennem ni forskellige aktiviteter fordelt på tre stationer: Mærk lyden, brug lyden og kend lyden. Skoleprogrammet er en del af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som hvert år finder sted i april.

Gilleleje Bibliotek har tilmeldt sig programmet og inviteret lokale skoleklasser til at deltage sammen med 113 andre folkebiblioteker over hele landet. Programmet kører fra 24. april til 24. maj.

Ud over Skoleprogrammet kan eleverne deltage i en landsdækkende skolekonkurrence, hvor eleverne konkurrerer i at indsamle lydoptagelser til forskningsprojektet ’Lyden af Danmark’. Konkurrencen kulminerer med et stort finaleshow 28. maj på DOKK1 i Aarhus, hvor den klasse, der har indsamlet flest lydoptagelser, kåres som vinder.

gs