Ulla og Rita disker op med flæskestegssandwich, grillpølser og Chili con carne til årets festival i Gilleleje - men hvad skal deres festival-madbod hedde?
Ulla og Rita disker op med flæskestegssandwich, grillpølser og Chili con carne til årets festival i Gilleleje - men hvad skal deres festival-madbod hedde?
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Konkurrence: Hvad skal Ullas og Ritas madbod hedde?

Vind 4 ’festivalmenuer’ til årets Gilleleje Festival


Når Gilleleje Festivalen fredag d. 28. juli slår dørene op, er der naturligvis sørget for masser af mad og drikke til de mange festivalgæster.

Mens Restaurant Gilleleje Havn disker op med lækker thai street food i deres store madbod, vil der blive serveret hjemmelavet flæskestegssandwich, hjemmelavede slagterpølser på grillen, og chili con carne med hjemmelavet kartoffelmos.

Det er Rita Vad fra 'Ritas Dinér Transportable' og Ulla Rasmussen fra 'Ullas Mad' og der slår pjalterne sammen til årets Gilleleje Festival - men mens at der styr på maden til festivalen, har det nye makkerpar ingen bud på hvad deres fælles madbod skal hedde.

Derfor lader Ulla og Rita det være op til Ugepostens læsere, at komme med gode idéer til hvad d'damers festival-madbod skal hedde.

Gå ind på Ugepostens facebookside og giv dit bedste bud på et godt navn - så vælger Rita og Ulla det bud de bedst kan lide, og præmierer til gengæld den heldige vinder med 4 x festivalmenu bestående af hjemmelavet flæskestegssandwich og en grillpølse 'on the side' + en kold øl til. Gange fire. Held og lykke, og velbekomme.


Publiceret: 13. Juli 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!