Søndag 2. april er dagen, hvor der skal samles affald i naturen. Giv et nap med, lyder opfordringen. Pressefoto
Søndag 2. april er dagen, hvor der skal samles affald i naturen. Giv et nap med, lyder opfordringen. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom og vær med til forårsrengøring i naturen

Naturfrednings- foreningen opfordrer alle til at give et nap med


NATUR Så er det ved at være tid til forårets oprydningsdag i naturen.

Affaldsindsamling 2017 står for døren og Danmarks Naturfredningsforening (DN) og afdelingen i Gribskov opfordrer alle til at deltage i indsamlingen søndag 2. april og gøre en indsats for at fjerne uønsket og ofte farligt affald i naturen.

De seneste år har over 25.000 frivillige indsamlere på søndagsindsamlingen og 56.000 skoleelever og børnehavebørn i ugen inden samlet langt over 100 tons affald ind i naturen.

I Gribskov Kommune har der i flere år været mange indsamlingsprojekter i gang. Der er dog stadig et par huller, så DN-Gribskov håber at få frivillige til at tage ansvaret for indsamlinger i og omkring Ramløse, Annisse Nord, Tisvilde, Helsinge, Valby og Esbønderup.

“Tal med dine naboer, familie eller venner om at gøre en indsats søndag 2. april i jeres lokale område,” lyder opfordringen fra foreningen. Tilmelding kan ske ved at gå ind på DN's hjemmeside og søge efter affaldsindsamlingen. Her man kan også finde en række lokale indsamlings-arrangementer og melde sig til et af dem. Gribskov Kommune og DN-Grib-skov støtter med materialer og forplejning til den lokale indsamling. Kontakt jens.prom@gmail.com for flere oplysninger. gs


Publiceret: 16. Marts 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt