Der bliver en helt særlig julestemning i Gribskov Kultursal på søndag. Pressefoto: Turning Tables
Der bliver en helt særlig julestemning i Gribskov Kultursal på søndag. Pressefoto: Turning Tables
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Julen kommer med ungt gæstebud

Af Siff Camilla KingodJulen står før døren, og med den følger alskens gæstebud. Søndag d.10. december kan du komme til et helt særligt et af slagsen, når unge flygtninge fra Center Gribskov inviterer hele Gribskov Kommune til julegæstebud i Gribskov Kultursal.

Som tak for god velkomst har de unge flygtninge – i samarbejde med organisationen Turning Tables og Roskilde Festival – arrangeret en helt særlig dag, der byder på noget for alle julesanser.

Det etniske kvindekøkken 'Send Flere Krydderier' sørger for godt til ganerne, mens ørerne bliver fodret med toner fra blandt andet Pouya Goran, KAKA DK, Lady Smita og Zaki Youssef.


Historier fra egne liv

Det er ikke kun etablerede kunstnere, der underholder ved julegæstebuddet.

De unge flygtninge har nemlig noget på hjerte. De – børn som unge teenagere – er rejst hertil for at søge om beskyttelse og lever nu afskåret fra deres primære omsorgspersoner i et fremmet miljø med uvished om deres fremtid. Og ved gæstebuddet kan du få et indblik i deres liv som flygtninge, når de optræder med historier fra egne liv.


Frirum og fortællinger

Organisationen Turning Tables, som arbejder med udsatte unge rundt om i landet, skaber gennem forskellige workshops frirum, hvor de unge kan arbejde kreativt med deres drømme, håb og frustrationer.

De unge flygtninge fra Center Gribskov har været på et 4-ugers workshopforløb sammen med Turning Tables. Her har de arbejdet med historiefortælling gennem foto, film, musik og lyrik. Og det er der kommet nogle interessante fortællinger ud af.

På julegæstebuddet har du mulighed for at opleve disse og blive klogere på, hvem de unge flygtninge er, hvad de tænker og hvad de drømmer om og håber på – de smukke unge mennesker, som er kommet til Røde Kors' Børnecenter i Gribskov.

Program og info

15.00 – Åbning af film og fotoudstillingen

15.15 – Mad (for de første 200 mennesker)

16.00 - Velkomsttaler

16:30 Koncert med de unge fra Center Gribskov, Pouya Goran, KAKA DK, Lady Smita og Zaki Youssef.

19.00 - Søndags disco med musik fra de unges hjemlande.

20.00 - Arrangementet slutter

Arrangement og mad er gratis!


Publiceret: 04. December 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov