Søndag d. 27. august får Tegners Museum besøg af Hans Jørgen Bonnichsen, her fotograferet ved et tidligere arrangement i Hillerød. 
Foto: Hillerød Posten
Søndag d. 27. august får Tegners Museum besøg af Hans Jørgen Bonnichsen, her fotograferet ved et tidligere arrangement i Hillerød. Foto: Hillerød Posten
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hans Jørgen Bonnichsen gransker Rudolph Tegner

Kunsthistoriker Hans Jørgen Bonnichsen gæster Tegners Museum søndag d. 27. august


Rudolph Tegner: Myte eller virkelighed? Det er overskriften når kunsthistoriker og forhenværende operativ chef i Politiets Efterretningstjeneste, Hans Jørgen Bonnichsen, søndag d. 27. august gæster Rudolph Tegners Museum i Dronningmølle.

Rudolph Tegner er først og fremmest kendt som billedhugger, men han har også efterladt os en større produktion af skitser og malerier. De vises på museet i denne sæson i en særudstilling - “Fra gulv til loft”.

Hans Jørgen Bonnichsen tager denne dag udgangspunkt i værkerne, og de fremmødte skal sidde omgivet af dem, i et forsøg på et komme tættere på Tegners liv og værk, herunder også forsøge at svare på spørgsmålet: Var historien om den forfulgte kunstner mere myte end virkelighed?

Foredraget arrangeres af Gribskov Folkeuniversitet i samarbejde med Rudolph Tegners Museum og Statuepark.

Tilmelding og betaling på:

gribskovfu.nemtilmeld.dk

Såfremt der er ledige pladser, er det muligt at betale kontant ved indgangen. Prisen er inklusiv entré til museet samt en forfriskning, skriver Rudolph Tegners Museum i en pressemeddelelse.

Yderligere info på:

folkeuniversitetet-gribskov.dk

Gisli


Publiceret: 08. August 2017 09:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt