I det overnaturlige eventyr ’The Shape of Water’ opdager rengøringsassistenten Elisa et væsen fanget i et forsøgslaboratorium. Pressefoto
I det overnaturlige eventyr ’The Shape of Water’ opdager rengøringsassistenten Elisa et væsen fanget i et forsøgslaboratorium. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gilleleje Bio viser overnaturlig Oscar-vinder

Filmen ’The Shape of Water’ netop kåret som bedste film'The Shape of Water' er et overnaturligt eventyr, der foregår under Den Kolde Krig i USA i 1962. Filmen har netop vundet en Oscar for bedste film.

Den foregår på et tophemmeligt regeringsanlæg, hvor den stumme Elisa er rengøringsassistent. Ved et tilfælde opdager hun, at et væsen, der bedst kan beskrives som en krydsning mellem et menneske og en fisk, holdes fanget i et forsøgslaboratorium.

Mødet mellem undervandsvæsnet og den ensomme kvinde udvikler sig i en overraskende retning, og snart tager Elisa drastiske midler i brug for at befri den tilfangetagne.


Krydsning af genrer

'The Shape of Water' er ligesom sin fiskepersonage en krydsning mellem flere genrer, hvor eventyret, monsterfilmen og underdog-historien er de mest fremtrædende. Instruktøren er mexicanske Guillermo del Toro, der har dedikeret karrieren til sære væsner, og som slog igennem med det mørke eventyr 'Pans labyrint'.

Filmen vises 12. marts kl. 15

13. marts kl. 19

14. marts kl. 16

15. marts kl. 15 og 20

16. og 17. marts kl. 15

18. marts kl. 18

19. marts kl. 19 og

20. marts kl. 14.30 (Senior Bio).


Publiceret: 12. Marts 2018 23:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt