De nyeste foto fra medlemmerne af Gribskov Foto- og Videoklub kan snart ses på Helsinge Bibliotek.
De nyeste foto fra medlemmerne af Gribskov Foto- og Videoklub kan snart ses på Helsinge Bibliotek.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foto- og Videoklub udstiller på bibliotek

Gribskov Foto- og Videoklubs nye billeder kan ses på udstilling


fotoudstilling Fra 3. februar til 2. april er der i åbningstiden mulighed for at se en udstilling af de nyeste foto fra Gribskov Foto- og Videoklub på Helsinge Bibliotek.

Der er fernisering lørdag 3. februar kl. 11-12, hvor man kan møde fotograferne, der udstiller.

Oprindelig er klubben begyndt som en ren videoklub for personer med interesse for redigering af videofilm og udveksling af erfaringer inden for optagelse af videofilm.

Efterhånden som aftenskolekurserne inden for fotografering og redigering af fotos blev mere almindelige, opstod interessen for at danne en klub for fotointeresserede.

Da nogle medlemmerne af videoklubben også fotograferede, var det naturligt at danne en klub for både video- og fotointeresserede og således opstod Gribskov Foto- og Videoklub.

Klubben har for tiden 42 medlemmer og er beliggende i Gribskov Kommune, men er åben for alle, uanset bopæl, alder og køn, der interesserer sig for at arbejde med fotografier og video til privat brug.

Formålet med klubben er blandt andet at udveksle ideer og erfaringer omkring brugen af foto- og videokameraer samt programmer til billedbehandling og videoredigering.

Der holdes klubaftener, udflugter med kameraet, og medlemmerne inviterer foredragsholdere og meget andet til gavn for medlemmernes interesse. Se mere om klubben på www.gribskovvideoklub.dk. jbe


Publiceret: 01. Februar 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Bøger
Forsiden netop nu