Fra venstre Susanne Bomholt Andersen, sekretariatsleder VEU-center Nordsjælland, Morten Bangsbo, uddannelsesansvarlig og Steen Hansen, økonomichef, Nordkysten A/S, og Per G. Godtfredsen, centerrådsformand, VEU-center Nordsjælland.
Fra venstre Susanne Bomholt Andersen, sekretariatsleder VEU-center Nordsjælland, Morten Bangsbo, uddannelsesansvarlig og Steen Hansen, økonomichef, Nordkysten A/S, og Per G. Godtfredsen, centerrådsformand, VEU-center Nordsjælland.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fornem pris for at efteruddanne ansatte Gilleleje-firma fik flot andenplads ved prisuddeling
I forrige uge uddelte foreningen 'Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne' for første gang den nationale efteruddannelsespris til virksomheder, som har udmærket sig ved at arbejde systematisk med uddannelsesplanlægning. Entreprenørfirmaet Nordkysten fra Gilleleje fik en flot andenplads, mens førstepladsen gik til Projekt ”Det gode måltid” i Rebild kommune.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S har en lang tradition for at tilbyde efteruddannelse for deres medarbejdere, men siden 2015 har virksomhedens direktør Frank Schou Kruse for alvor sat uddannelse i fokus i et tæt samarbejde med VEU-center Nordsjælland. Det har blandt andet betydet, at alle timelønnede har været på 'vinterkursus' med fagligt indhold i løbet af vinteren 2016.


Hylder virksomheder

”Vi ønsker med prisen at hylde en virksomhed, der i særlig grad har arbejdet systematisk med uddannelsesplanlægning, herunder skabt sammenhæng mellem virksomhedens udviklingsplan og kompetenceudvikling af medarbejderne. En virksomhed, der udmærker sig og som kan være kilde til inspiration for andre,” fortalte Michael Kaas-Andersen, næstformand i 'Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – Lederne', som overrakte efteruddannelsesprisen ved en reception i København.


Glad for pris

Hos Nordkysten A/S er man glad for prisen:

“Selvfølgelig vil vi gerne have vundet førstepladsen, men vi har i virkeligheden allerede vundet, fordi vores ansatte er meget tilfredse med, at vi de senere år har givet dem mulighed for at videreuddanne sig,” siger direktør Frank Schou Kruse i en pressmeddelelse.

“Vi har også fået blod på tanden, og vi arbejder med en model for Nordkysten Academy, der skal sikre medarbejdernes personlige og faglige kompetencer i fremtiden.”

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører små og store anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer.

-vik


Publiceret: 15. Juni 2017 11:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere