Havedesigner og forfatter Dorthe Kvist holder foredrag om rum i haven på Helsinge Bibliotek torsdag 8. marts. Pressefoto
Havedesigner og forfatter Dorthe Kvist holder foredrag om rum i haven på Helsinge Bibliotek torsdag 8. marts. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foredrag: Skab eventyrlige rum i havenHelsinge Bibliotek byder torsdag 8. marts kl. 19 på foredrag med Dorthe Kvist om, hvordan man kan skabe rum i sin have, så den bliver lige så hyggelig, eventyrlig og brugbar, som man går og drømmer om.

Dorthe Kvist vil uddele råd om, hvordan man kan skabe sin egen fantastiske have med inspiration til at vælge havestil og indretning, og hvordan man gør det til en skøn oplevelse at indrette haven med rum.

Dorthe Kvist er havedesigner, blogger, TV-vært og designer i TV2 'Årets dejligste have', 'En have i gave', 'Vores haver vores vej' m.fl.


Haveekspert og forfatter

Desuden er hun haveekspert i Go'morgen Danmark, skribent og stylist i diverse magasiner og aviser og forfatter til bøgerne 'Bliv ven med din have' og 'Byhaven – Kål, kartofler og kærlighed'.

Dorthe Kvist er uddannet på Danmarks Designskole, nu selvstændig havedesigner og ejer af Meltdesignstudio.

Entré 30 kr. Se mere på www.gribskovbib.dk.jesl


Publiceret: 01. Marts 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt