Benny Christensen og Fiskernes Filetfabrik udvider med serveringssted og butik på havnen i Gilleleje.Foto: Jens Berg Thomsen
Benny Christensen og Fiskernes Filetfabrik udvider med serveringssted og butik på havnen i Gilleleje.Foto: Jens Berg Thomsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Filetfabrikken åbner spisestd

Formålet er at sælge de lokale varer på nyt spisested og fiskebutik på havnen


Fiskernes Filetfabrik udvider nu med et nyt fiskespisested på havnen i Gilleleje. Stedet har fået navnet Fiskernes Deli og har slået dørene op for gæster for et par uger siden.

“Vi vil gerne have, at turisterne kan købe Gilleleje Silden her på havnen. På langt sigt er det vores mål, at alt er fremstillet 100 procent lokalt,” siger direktør for Fiskernes Filetfabrik Benny Christensen.

Stedet er også en udvikling af forretningen filetfabrikken, der blev etableret i 1988.

“Det er godt for virksomheden at få flere strenge at spille på. Turisterne skal gerne have valgmuligheder i en ferieby som Gilleleje,” siger Benny Christensen.

Den nye butik har også fået støtte fra en ordning, der skal fremme de kystnære områder, fortæller direktøren.

“Det er meget in med lokale fødevarer. Når folk kommer til byen skal de også kunne finde lokalt fangede fisk fra Kattegat,” siger han og fortæller, at spisestedet hovedsageligt får sin fisk fra byens fiskeauktion.

“Hovedformålet med dette sted er at have lokale varer og at afsætte lokale varer. Vi har også fået bygget en røgovn, så vi selv kan ryge fisken,” siger direktøren.

Filetfabrikken er etableret i 1988, og i 2014 kom Gilleleje Silden til verden.


Publiceret: 08. Juli 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!