Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farligt hærværk rammer igen Gribskov: Bilist fik løsnet hjulbolte

Læs mere her
I løbet af sommeren ramte et nyt uhyggeligt fænomen Danmark. Ukendte gerningsmænd løsnede hjulbolte på tilfældige biler, så de sad så løst, at det var et rent mirakel, hvis hjulene ikke røg af, mens ofrene kørte. Nu har det skræmmende hærværk igen ramt en bilist i Gribskov.

Ukendte gerningsmænd har ifølge Nordsjællands Politi løsnet hjulboltene på en bil, der holdt parkeret på Brydebakken i Helsinge. Hjulboltene blev løsnet på højreside af en Suzuki, mens bilen holdt parkeret i beboernes egen indkørsel.


Andet offer i Gribskov

Det er længe siden, bilen har været på værksted, så det stammer ikke derfra, oplyser politiet. Hjulboltene er blevet løsnet mellem søndag kl. 12 og tirsdag klokken 16. Af politirapporten fremgår det ikke, om bilens ejer nåede at køre i bilen - eller om han i tide nåede at opdage, at hjulboltene var løsnet.

Det er anden gang, hærværket rammer en billist i Gribskov. I slutningen af juni var byrådsmedlem Trine Egetveds familie ofrene, da ukendte gerningsmænd løsnede 10 hjulbolte på familiens bil.


Ingen alvorlige skader

“Heldigvis skete der ikke noget, før min mand opdagede det. Men ubehageligt at vide, at ens 4 børn har været med i bilen,” sagde Trine Egetved dengang.

Heldigvis har hærkværket endnu ikke resulteret i nogle alvorlige personskader.


Publiceret: 07. August 2017 11:36

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt