Forstander Jesper Oehlenschläger. Privatfoto
Forstander Jesper Oehlenschläger. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efterskole fejrer 40 års jubilæum


rund dag Nordsjællands Efterskole på Aggebovej i Valby åbner søndag den 21. maj klokken 13.30 dørene til skolens 40 års jubilæumsfest.

Forstander og cand.theol. Jesper Oehlenschläger håber ifølge omtalen, at rigtig mange har lyst til at fejre dagen sammen med de mange elever og skolens personale.

Nordsjællands Efterskole er Danmarks eneste såkaldt kirkelige og folkelige efterskole ifølge skolens vedtægter, hvilket betyder, at man vægter begge dele højt med et alsidigt tilbud til eleverne i 9. og 10. klasse.

Jubilæumsfesten begynder kl. 13.30 med en familie- og festgudstjeneste i skolens hal, hvor elever medvirker på forskellige måder, og skolens forstander, cand.theol. Jesper Oehlenschläger, holder en kort prædiken. Næste punkt på programmet er eftermiddagstraktement i hallen og senere tilbud om hoppeborg, popcorn, pandekager, aktiviteter for børn udendørs mv. Kl. 15.30 er der musikalske indslag, fællessang og festtaler i hallen. Og mon ikke tidligere medarbejdere og elever ønsker at bringe deres ’gamle’ skole et par gode ord om dengang, de gik på skolen? Alle kan få ordet til et kort indslag.

Det er gratis at deltage. Af hensyn til serveringen må man meget gerne tilmelde sig til skolens kontor på ne@ne.dk.jbt


Publiceret: 18. Maj 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere