Jamie Dornan og Dakota Johnson er tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i “Fifty Shades - Fri”. Pressefoto
Jamie Dornan og Dakota Johnson er tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i “Fifty Shades - Fri”. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Drama for alle pengene i Gilleleje Bio

Klimaks med sidste Fifty Shades-film og kjole-drama i biografenJamie Dornan og Dakota Johnson er tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i “Fifty Shades - Fri”, det tredje og sidste kapitel i den populære filmserie, baseret på det verdensomspændende bestseller-fænomen “Fifty Shades”.

Anastasia Steele udskifter endelig sit efternavn og bliver 'Mrs. Grey', da hun gifter sig med Christian. Deres nye tilværelse som mand og kone får de dog ikke lov at nyde særligt længe, da Jack Hyde er på farligt hævntogt efter at være blevet fyret fra SIP, mens Elena gør livet svært for Christian.

...Det ultimative klimaks er på vej...er du klar?

Filmen spiller 13. og 14. februar kl. 20, 15. og 16. februar kl. 19, 17. februar kl. 18:30, 18. februar kl. 18, 19. februar kl. 15 og 19 og 20. februar kl. 19.


UGENS PREMIEREFILM: DEN SKJULTE TRÅD

Reynolds Woodcock er en kunstner. Hans kunst er kjoler. De smykker kongelige, adelige og filmstjerner i 1950'ernes London. Selv er han overbevist ungkarl, og der er bestandig udskiftning i hans muser, som alle må indordne sig under hans vaner. Den eneste feminine konstant i hans liv er søsteren Cyril, der også er manager for hans kjoleimperium. Da Reynolds er taget på landet for at slippe for det ubehagelige drama, mens Cyril slipper af med hans sidste veninde, møder han den unge Alma. Hun serverer på et badehotel, hvor han spiser morgenmad, men hun fanger hans øje, så han inviterer hende på middag samme aften. Bagefter tager han hende med hjem. Og prøver kjoler på hende. Paul Thomas Anderson fortæller en historie om fascination, forelskelse og besættelse på baggrund af 50'erne haute couture i London.

Som den dedikerede kjoleskaber Reynolds ses Daniel Day-Lewis (i hans andet samarbejde med Anderson), mens Lesley Manville spiller hans søster og Vicky Krieps den unge Alma. Filmen har danmarkspremiere 15. februar kl. 20. Den spiller desuden 16. februar kl. 20, 17. februar kl. 21, 18. februar kl. 19, 19. februar kl. 20, 20. februar kl. 14:30 (Seniorbio) og kl. 20 og 21. februar kl. 20. logy


Publiceret: 12. Februar 2018 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov