"Lad os få en fair og saglig valgkamp uden mudderkastning", skriver DF's Jonna Præst i dette indlæg.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Socialdemokraternes ’fake news’ om besparelser

Af Jonna Præst, Dansk Folkeparti


Allan Nielsen, kandidat for Socialdemokraterne, gør flittigt brug af en såkaldt ”Fake News” når han postulerer, at der i budget 2018 – 2021 mangler en finansiering på 60 millioner.

Dette er ikke rigtigt.

Det budget der for nuværende er fremlagt, er administrationens oplæg der efterfølgende skal gennemgå en politisk behandling. Alle udsagn om besparelser er ”Fake News”.

Hvordan det endelige budget vil se ud afhænger af den politiske behandling og indtil videre er der ikke tale om besparelser, nærmere det modsatte. At denne mulighed for et ikke spare budget i et valgår og ikke som ved sidste valg, hvor der var udskudte og planlagte besparelser i million klasser, skylde alene at nogle af Byrådets partier har vist ansvarlighed. For en god ordens skyld skal jeg nævne Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti der indgik et 2årigt budget, netop for at overgå den tidligere praksis med overbud.

Det ville være rart om de politiske udsagn i den kommende valgkamp ville forholde sig til sandheden og ikke skabe utryghed hos borgerne og mistillid til ansvarlige partier (V-O-C).

Lad os få en fair og saglig valgkamp uden mudderkastning.


Publiceret: 11. September 2017 16:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere