Kommunalvalg 2017
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Skolemad, ja tak

Af Morten Klitgaard, Nytgribskov. Byrådskandidat


Jeg var hertil morgen nede og aflevere min yngste søn i skolen, og her blev jeg stoppet af nogle af hans kammerater fra 4. klasse, som spurgte om jeg og Nytgribskov ikke kunne få en kantinen tilbage på deres skole.

Da jeg kørte fra skolen, tænkte jeg, hvor er det dejligt at opleve at vores børn og unge har en holdning til hvordan vi udvikler f.eks vores skoler, og hvilke mangler der er, I Nytgribskov ønsker vi at alle børn og unge i vores dagtilbud og skoler, har mulighed for at få sund og lækker mad. Vi mener, det er vigtigt for vores børn og unge, at der kommer mere fokus på sund mad. Det vil være med til at skabe en naturlig interesse for sund mad og det vil øge læringen hos børn og unge. Vi har desværre oplevet, at det siddende flertal har fjernet tilskuddet til sund mad på vores skoler (1 mio). Det mener vi i Nytgribskov er en forkert udvikling.

Så for at vende tilbage til mit svar til eleverne, så svarede jeg:

“Jeg synes, det er en rigtigt god ide og at nytgribskov gerne ville arbejde videre med den ide for jeres skole – og kommunens øvrige skoler.”


Publiceret: 08. November 2017 20:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
ANNONCER
Se flere