Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Post Nord gennemfører et egentligt selvmord - et postmord!

Læs mere her


Af Søren Bald,

formand for Ejerlauget Sandbo,

borger i Gribskov

Tibirke Sand

Der findes flere typer mord. Desværre også selvmord. Hvad vi som borgere og husejere i Gribskov kommune nu ser, er, at Post Nord gennemfører et egentligt selvmord - et postmord!

Post Nord har nemlig meddelt, at man ikke længere vil omdele Ugeposten, som er et vigtigt kommunikationsmiddel mellem borgerne i Grib-skov kommune - både fastboede og sommerhusejere. Og lige op til et kommunal- og regionsvalg, hvor bladet plejer at sikre bredde i den offentlige debat.

Post Nord ligger reelt i ruiner. Selvforskyldt eller ej? Under alle omstændigheder et gigantisk svigt af den vigtige forpligtelse til at sørge for omdeling af breve og f. eks. lokalpressen.

Vi borgere kan se magtesløse, men forundrede til. Kunne den aktuelle ledelse i Post Mord, der jo ikke bærer hele det fundamentale ansvar for fadæsen, ikke i det mindste prøve at give offentligheden en forklaring.

Om ikke andet kunne man måske påpege, at centrale samfundsopgaver ikke bør overlades til kortsynede markedsinteresser, som vi ser det med udviklingen i det beklagelige Post-Selv-Mord.

Udlicitering er et ikke bare et tveægget sværd. Det er en åbenlys svækkelse af samfundshensyn gemt bag et modeord. Rent bullshit! Det er set med Post Nord, men også med andre vigtige samfundsfunktioner. Også i Gribskov!


Publiceret: 09. August 2017 09:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt