Niels og Rita sammen med de røde køer, der er blandt de medvirkende i dokumentarfilmen 'Så meget godt i vente'. Foto: Jan F. Stephan
Niels og Rita sammen med de røde køer, der er blandt de medvirkende i dokumentarfilmen 'Så meget godt i vente'. Foto: Jan F. Stephan
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

De røde køers sejrsgang på festival


Dronningmølle: Selv om der ikke faldt filmpriser af i Berlin, så har filmen 'Så meget godt i vente', der skildrer livet, dyrene og filosofien bag den biodynamiske gård Thorshøjgaard, alligevel skabt opmærksomhed på Berlinalen.

Gårdejerparret fra Dronningmølle, Rita Hansen og Niels Stokholm, deltog i gallamiddagen i den kulinariske del af festen, og Niels var del af et debatpanel sammen med Alice Waters, køkkenchef på Chez Panisse i Berkeley og stifter af skolehavebevægelsen, og Carlo Petrini, der er formand af Slow Food-bevægelsen.

"Det har været glædeligt, at så mange mennesker er begejstrede for filmen. Jeg og min kone Rita har også lige været i Schweiz, hvor filmen er blevet vist to gange. Her var der biodynamikere fra 67 lande i hele verden", siger Niels Stokholm til ekstrabladet.dk.

Filmen havde premiere 3. september og er produceret af Phie Ambo fra Danish Documentary Production. Desuden er filmen blevet støttet af Det Danske Filminstitut, DR og Islandsk TV.

Man kan læse mere om Thorshøjgaard på facebook eller nettet og filmen på facebook.

fsp


Publiceret: 19. Februar 2015 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt