Bukkeskiver og 10-delte ringskiver stilles op på en 200 meter lang bane, så man i trygge omgivelser kan øve sig til den kommende bukkejagt. Pressefoto
Bukkeskiver og 10-delte ringskiver stilles op på en 200 meter lang bane, så man i trygge omgivelser kan øve sig til den kommende bukkejagt. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bliv klar til bukkejagten med riffel-indskydning

Ramløse Skytteforening og Jagtforening tilbyder indskydningjagt Før bukkejagten går ind, bliver der mulighed for at indskyde sin jagtriffel under betrykkende forhold på godkendt skydebane.

Ramløse Skytteforening og Ramløse Jagtforening er sammen om denne mulighed, der finder sted første gang onsdag, 18. april kl 17-19.30 på baneanlægget Ellemosevej 63 i Ramløse.

Her opstilles fire 200 meter baner. To med bukkeskiver og to med 10-delte ringskiver til brug for ammunition op til cal. 7,62.

Indskydning med max. cal. 22 ammunition er muligt på skytteforeningens 50 meter baner. Begge anlæg er godkendt af myndighederne,

Der afsættes yderligere to onsdage i foråret. Onsdagene 25. april og 2. maj ligeledes kl. 17-19.30. I august måned kommer muligheden igen 8. august.


Gyldig våbentilladelse

En forudsætning for at kunne være med er gyldig våbenlegitimation og våbentilladelse, der skal forvises inden skydningen starter. Derimod er medlemsskab af jagtforening eller skytteforening ikke et krav. Det koster 75 kroner pr. gang ved brug af en serie på max. 10 patroner på 200 meter og 20 kroner pr. serie på 50 meter banerne.

Begge foreninger giver med dette initiativ mulighed for størst fortrolighed og sikkerhed med et våben til gavn for sin fritidsinteresse.

Der en mulighed for køb af 6,5x55 mm spidsskarp og cal. 22 patroner samt drikkevarer og noget spiseligt.

For yderligere information kontakt Ramløse Skytteforening ved Ebbe B. Andersen på 40256276. E-mail eba@ramlose-skf.dk. eller Ramløse Jagtforening ved Nicolaj Pedersen på 26812885. eller via E-mail

nocolaj.pedersen@cgjensen.dk logy


Publiceret: 17. April 2018 10:23

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu