Billedskolens elever viser deres værker frem på en udstilling i Kulturhavn Gilleleje. Udstillingen varer fra 8.-10. december. Privatfoto
Billedskolens elever viser deres værker frem på en udstilling i Kulturhavn Gilleleje. Udstillingen varer fra 8.-10. december. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Billedskolen viser værker frem


På fredag d. 8. december kl. 16-18 har Billedskolen gjort sin udstilling i Kulturhavn Gilleleje færdig, og der inviteres til en festlig afslutning, hvor alle er velkomne til at se og beundre det færdige resultat. Siden Skolen inviterede til workshop 28. oktober har eleverne arbejdet på højtryk for at vise, hvad de kan.

Kunstnerne bag de udstillede værker er børn og unge fra Billedskolen Gribskov. Billedskolen har eksisteret i over 30 år. Da der længe var usikkerhed omkring Billedskolens fremtid slutter de nuværende hold i december, men Billedskolen Gribskov er igen kommet på det kommunale budget og fortsætter derfor i bedste velgående, meddeler Skolen i en pressemeddelelse.

”Heldigvis kan vi tilbyde undervisning i fremtiden. Hvis børn og unge fra 0. til 10. klassetrin har lyst til at fortsætte eller starte på et af Billedskolens hold, kan de netop nu tilmelde sig forårsholdene,” fortæller Laila Bertelsen, leder af Billedskolen Gribskov.

Udstillingen i Kulturhavnen slutter 10. december kl. 14.

gs


Publiceret: 06. December 2017 06:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Bøger
Forsiden netop nu