Jens Brixtofte er tilbage med hittet ”Video Video”, som nu er blevet til ”Vito Vito”, og han har hovedrollen i Mercedes-reklamen. Foto: Mercedes

Jens Brixtofte er tilbage med hittet ”Video Video”, som nu er blevet til ”Vito Vito”, og han har hovedrollen i Mercedes-reklamen. Foto: Mercedes Preston Drake-Hillyard

Video-video i Mercedes-reklame

”Video Video”, som vandt Dansk Melodi Grandprix i 1982, er genindspillet af sangeren, Jens Brixtofte, i reklame-video for Mercedes Vito

Af
Jens Overgaard

biler Der er få sange fra Dansk Melodi Grand Prix, der har bidt sig fast som den iørefaldende "Video Video" fra 1982, hvor bandet Brixx med sangeren Jens Brixtofte i front skabte en landeplage, der stadig hænger ved og kan peppe enhver fest eller julefrokost op, når der skal gang i dansegulvet.

Nu har sangen fået nyt liv. Marketingfolkene hos Mercedes faldt over, at der egentlig ikke er ret langt fra refrænet "Video, video" til "Vito, Vito", som er navnet på den mellemstore Mercedes varevogn, der bl.a. konkurrerer mod VW Transporter og Ford Transit og på hvide plader hedder V-Klasse. Som sagt, så gjort.

Ny tekst

Derfor er sangen nu indspillet med en ny tekst, som endda er sunget af den nu 62-årige Jens Brixtofte selv, der optræder i Mercedes-musikvideoreklamen som en garvet Vito-chauffør, der er glad for sin bil, som kører nat og dag.

"Da idéen først var født, tog den hurtigt fart, og der var ingen vej tilbage," fortæller Lars van het Erve, Head of Marketing Operations hos Mercedes-Benz Vans, der står bag kampagnen.

"Da vi havde gået og sunget "Vito, Vit"" en hel dag, blev vi enige om, at vi simpelthen var nødt til at føre projektet ud i livet," siger Lars van het Erve.

Publiceret 22 May 2019 15:05

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl