Vindere sidste år: Henrik Bollerslev, ejer af Lindholm Biler, vandt sidste år til Auto Awards i kategorien 'Årets Brugtvognsforhandler' og Bo Jakobsen, Administrerende direktør i Santander Consumer Bank vandt 'Årets Privatleasingselskab' og 'Årets Erhvervsleasingselskab'.

Vindere sidste år: Henrik Bollerslev, ejer af Lindholm Biler, vandt sidste år til Auto Awards i kategorien 'Årets Brugtvognsforhandler' og Bo Jakobsen, Administrerende direktør i Santander Consumer Bank vandt 'Årets Privatleasingselskab' og 'Årets Erhvervsleasingselskab'.

Bilverdenens Grammy uddeles

Den danske bilbranche uddeler snart sine priser

Af
Flemming Haslund

AUTO AWARD I farten kan 'Auto Award', det, man kan kalde for bilbranchens Grammy-uddeling, ligne en ren branche-begivenhed. Autofirmaer vælger og kårer autofirmaer.

Men kåringen er også værd at holde øje med for bilkøbere og bilister, der skal have deres biler repareret og serviceret. Kåringen peger jo på, hvem der er de bedste aktører i den firehjulede verden.

Snart køres Auto Award, det sker i Cirkusbygningen i København tirsdag 27. november. De nominerede i 22 kategorier er allerede fundet. Hvem der så skal udpeges som de bedste blandt de gode bestemmes af en jury på 26 medlemmer bestående af fagfolk fra brancheorganisationer og grossister plus specialister inkl. biljournalister.

En af priserne går til den bedste bil.

200 indstillinger

Der har i år været over 200 indstillinger fra branchen og juryen inklusive årets køretøjer, hvilket er rekord. Mange af indstillingerne har udstrålet fokus på vækst, digitalisering og kreativitet i alle afskygninger, siger juryformand og arrangør Sean F. Coard.

Publiceret 13 November 2018 15:38

Kvickly Helsinge hjælper de lokale

Sponsor Siden Helsinge Brugsforening blev oprettet tilbage i 1906 har målet været at hjælpe lokalsamfundet ved at uddele midler.

"Succesen med uddeling af midler fra en sponsorpulje gentages i 2019. Vi mener, at projekter, der bidrager med noget ekstra til foreningslivet, fortjener at blive belønnet. Derfor øremærker Kvickly Helsinge igen en portion penge til at støtte sådanne projekter, så der fortsat kan gøres den ekstra indsats for vores lokalområde. I 2019 er pulje-beløbet 50.000 kr., som skal gå til at støtte de lokale ildsjæle, som med deres initiativer gavner nærområdet og medlemmerne." skriver Kvickly Helsinge i en pressemeddelelse.

Ideen er, at alle frit kan ansøge om det beløb, som er nødvendigt for deres projekt; selvfølgelig indenfor puljens rammer. Derefter vil bestyrelsen i Kvickly Helsinge vurdere, hvilke projekter, som skal belønnes og have del i puljen. Vurderingen sker ud fra forskellige overvejelser, men det essentielle er, at projektet skal være til gavn for lokalsamfundet.

Er du interesseret i at ansøge om støtte til dit projekt - så besøg vores hjemmeside på www.kvicklyhelsinge.dk/sponsorpulje.

Trongården indvier cykelrickshaw

indvielse Gribskov kommune bevilgede i efteråret 2018 indkøb af to rickshawcykler. Plejecenter Skovsminde i Græsted fik sin den 26. januar, og nu følger Plejecenter Trongården i Vejby efter.

Cykelrickshawen bliver indviet fredag 22. februar kl. 14 ved formanden for Forebyggelsesudvalget, Trine Egetved, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage. Der bliver mulighed for en prøvetur – som passager eller som 'pilot'.

Ifølge Kirsten Gamst-Nielsen fra den lokale gruppe af 'For Cykling Uden Alder' og Klimagruppen i Gribskov er der foreløbig uddannet en gruppe cykelpiloter, men hun pointerer, at der bliver for flere, når de næste cykler leveres.

Det er forventningen, at den næste cykel, der er finansieret af tømmerhandler Johs. Fogs Fond, leveres til Bakkebo i Gilleleje. Desuden er der søgt støtte hos andre fonde til yderligere to cykler.

Initiativgruppen består af repræsentanter for Cyklistforbundets Lokalafdeling, Klimagruppen i Gribskov samt af kommunens Frivilligkoordinator og idrætskonsulent.

gs