Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Benzinpenge til Helsinge Fodbold og Team Helsinge Håndbold

Af Alice Riis Bach

PENGE Har du et OK Benzinkort, der er tilknyttet det lokale sportssponsorat, så har OK givet et ørebeløb for hver liter benzin du har tanket. Team Helsinge Håndbold har modtaget 11.000 kr. og Helsinge Fodbold 10.000 kr. ”OK tankstationerne spiller en rolle i lokalsamfundet, derfor er det naturligt for os at støtte lokalsporten,” siger salgsdirektør hos OK Anders Knudsen.

Hos Helsinge Fodbold går pengene til udstyr til træning, for eksempel toppe, øve-stiger, kegler og minimål. ”Enkelte år har vi købt træner-tøjet fra en samlet pulje af vores sponsorkroner, siger formand Ole Madsen. ”Vi har ca. 30 turneringshold og ca. 500 medlemmer, her af er to tredjedele er under 25 år, så der er nok at bruge pengene på.”

Formanden for Team Helsinge Håndbold Martin Ohlendorff udtaler: Vores sponsorkroner går til rekvisitter som oppustelige dukker, der kan agere forsvarsspillere og en fartmåler, der kan måle skudstyrken og det er med til at gøre træningen mere spændende for vores knap 500 medlemmer, hvor flertallet er børn og unge.”


Publiceret: 16. April 2018 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu