Attendo lænede sig op ad gult påbud, men efter brevveksling og en række møder, undgik plejefirmaet at få advarslen. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Attendo lænede sig op ad gult påbud, men efter brevveksling og en række møder, undgik plejefirmaet at få advarslen. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Attendo: Advarsel førte til målrettet arbejde

“Vi havde et godt samarbejde,” siger regionschef om den sidste tid i Furesø


I perioden fra 2014, hvor Gribskovs omdiskuterede leverandør af pleje Attendo indgik kontrakt med Furesø Kommune, og frem til sommeren 2016 havde Attendo flere møder og skrivelser frem og tilbage med kommunen. Her var man blandt andet tæt på at give Attendo et såkaldt gult påbud for “gentagne gange” at levere “mangelfulde ydelser.”

Men Attendo fik rettet op på det, fortæller Attendos regionschef Dorte Dahl i et skriftligt svar til Ugeposten.

“Det er korrekt, at Furesø kommune i juni 2016 udtrykte bekymring omkring mangelfuldhed i nogle af de ydelser, Attendos hjemmepleje i Furesø leverede. Den skrivelse, du henviser til, er imidlertid ikke et gult påbud men en såkaldt agterskrivelse, hvor kommunen skriver, at de agter at give Attendo et gult påbud, hvis hjemmeplejen fortsat leverer mangelfulde ydelser,” skriver Dorte Dahl.

“På baggrund af agterskrivelsen arbejdede Attendos hjemmepleje i Furesø målrettet med at levere ydelser, der levede op til kravene i kontrakten, ligesom vi i en periode holdt løbende møder med kommunen. Kommunen udtrykte tilfredshed med arbejdet og de ydelser, hjemmeplejen leverede, og de gav derfor ikke Attendo et gult påbud.”

Kort før jul 2016 valgte Attendo selv at opsige kontrakten med Furesø Kommune.


Publiceret: 12. Marts 2018 12:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt