“Glemme valghalløjet og arbejde ansvarsfuldt for de borgere som er omfattet af ordningen”, opfordrer Bjarne Pedersen i dette indlæg.
“Glemme valghalløjet og arbejde ansvarsfuldt for de borgere som er omfattet af ordningen”, opfordrer Bjarne Pedersen i dette indlæg.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ansvar og samarbejdeAf Bjarne Pedersen,

Birkehusvej 12, Gilleleje

Det er utroligt så mange indlæg og meninger der er om to store sager som et samlet Byråd bør kunne finde et fælles svar og en fælles handling på. Det er naturligvis hjemmesygeplejen og den offentlige transport jeg tænker på.

Bortset fra at vi ikke ved, hvad Enhedslisten mener, har alle travlt med at have meninger om de to sager, men det hjælper ikke noget.

Det er nu, at alle 23 byrådsmedlemmer pt. må vise mådehold med alle de meninger der kommer frem. I stedet må der tages et reelt ansvar og udvises samarbejde på tværs af alle partier på et oplyst grundlag.

Selvfølgelig skal vi præstere en ordentlig hjemmesygepleje, ja et godt ældreliv. For mig er det afgørende ikke om det sker på privat eller kommunal basis, men at det baserer sig på rettighed, kvalitet og respekt i opgaveløsningen. Det burde alle 23 lægge sig i selen for. Glemme valghalløjet og arbejde ansvarsfuldt for de borgere som er omfattet af ordningen.

Den anden sag om reduktionen af den offentlige trafik i vores kommune, i vores område, fortjener samme tilgang. Også her er der mange gode meninger, så det burde ikke være svært at udarbejde en samlet henvendelse til Regionsrådet. Det handler om mange borgeres mobilitet ind og ud af kommunen, men også på tværs. Det kan ikke være rigtigt, at vi tilsyneladende skal betale prisen for andres letbane.

Vis nu, at det er de rigtige 23 byrådsmedlemmer, vi lige har valgt. Vis ansvar og samarbejde!Publiceret: 02. Februar 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Bøger
Forsiden netop nu