Anders Buhl er konstant på udkig efter nye og skøre idéer - og nu er det udsigten til levende musik der spiller for den tidligere restauratør mm.
Foto: Emma Khiljee
Anders Buhl er konstant på udkig efter nye og skøre idéer - og nu er det udsigten til levende musik der spiller for den tidligere restauratør mm. Foto: Emma Khiljee
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Anders Buhl går all-in på musikken
Efter syv år på Tisvilde Bio Bistro, og en fortid på snart sagt alle restaurationer i den populære sommerby, er det slut for Anders Buhl.

Slut med restauranter, menukort, køkkener og opvasken. I stedet går Buhl nu all-inn på musikken. Men han spiller den ikke selv, musikken.

“Nej, er du sindssyg. Så har du ikke hørt mig spille eller synge. Det holder jeg mig langt væk fra”, griner Anders Buhl, og fortsætter.

Det har været sjovt. Restauranterne, menneskerne, de spisende gæster, og alle de arrangementer vi har lavet gennem tiden. Men musikken kom til at fylde mere og mere de seneste år, og nu skulle det være musik fuld tid. Og det bliver også sjovt. Det er allerede sjovt”, siger Anders Buhl, der nu lever af at arrangere koncerter og musikevents. Hen over sommeren arrangerer han masser af musik, også her i det nordsjællandske.

Dinner & Dance-konceptet med The Antonelli Orchestra er Anders Buhls og kapelmester Claes Antonsens idé, og arrangementet rammer det meste af landet - også Kulturhavn Gilleleje allerede på tirsdag d. 18. juli.


Duné på Bistroen - Antonelli i Gilleleje

Kongernes i Tisvilde byder hen over sommeren på både DJ Master Fatman, Mads og Rasmus Kærså, Jacob Gurevitsch og Henrik Launbjerg - og på Bistroen bydes blandt andet på Duné, Søs Fenger og Moonjam. Alt sammen med Anders Buhl som bagmand. Så helt slippe Tisvilde - det kommer ikke til at ske.

“Og det er sjovt. For da jeg kom til byen i 2001, og sammen med min daværende partner skulle overtage Helekilde Badepension, som det hed dengang, der havde jeg aldrig før sat mine ben i Tisvilde. Nu er byen nærmest blevet en selvfølge i mit liv. Og jeg kan lide det”, siger Anders Buhl, der for resten også arrangerer Joey Moe-koncert på Grand Hotel i Odense, og Lis Sørensen på Skovshoved Hotel hen over sommeren.

“Det sjove ligger i, at arrangere noget musik, gerne med noget spisning og lækkerier, og måske noget aktivitet, så kunden får denne her totale oplevelse på en hel aften. Og det er klart, der skal både musik og mad og drikke være af god kvalitet, for ellers bliver det uinteressant - så det giver vi dem selvfølgelig, god kvalitet”, siger Anders Buhl, der selvfølgelig aldrig siger aldrig.

“Lige nu skal jeg ikke tilbage og lave restaurant eller café. Lige nu er det musik. Men nej, man ved jo aldrig med mig”, slutter Anders Buhl der blandt andet har en fortid på Tisvildeleje Caféen, Helenekilde Badehotel, Strandhotellet, Bistro Bistro, Havgaarden og Restaurant Claus B. - og selvfølgelig Tisvilde Bio Bistro.

Anders Buhl er manden bag Dinner & Dance-konceptet med The Antonelli Orchestra fra ’Vild med dans’. Outlandish, Søs Fenger, Mads Langer og Christopher er blandt de mange større, danske musiknavne Anders Buhl laver koncerter med. Foto: Emma Khiljee
Anders Buhl er manden bag Dinner & Dance-konceptet med The Antonelli Orchestra fra ’Vild med dans’. Outlandish, Søs Fenger, Mads Langer og Christopher er blandt de mange større, danske musiknavne Anders Buhl laver koncerter med. Foto: Emma Khiljee

Anders laver koncerter med ...

Medina, Timm Christensen, Christopher, Outlandish, Mads Langer, Erann DD, Steen Jørgensen, Nabiha, Barbara Moleko, Sanne Salomonsen, The Antonelli Orchestra, Burhan G, Søs Fenger, Back to back, Lis Sørensen, Dodo & The Dodos, Nikoline Toft, DJ Dan Rachlin – Danseorkestret, DJ Master Fatmann, Søs Fenger, Jokeren, Moonjam, Joey Moe, Rasmus Walter, Jørgen de Mylius, og flere kommer til...


Publiceret: 09. Juli 2017 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!