René Richardt og Vibe Pock-Steen har fem års jubilæum på Græsted Kro. Foran sidder hunden Viggo.
René Richardt og Vibe Pock-Steen har fem års jubilæum på Græsted Kro. Foran sidder hunden Viggo.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Afterski og whiskeysmagning: Græsted Kro vil udvide

Par bag Græsted Kro vil gerne bredere ud


Ikke alene står der snart revy på plakaten. Parret bag Græsted Kro, Vibe Pock-Steen og René Richardt, kan samtidig fejre, at det er fem år siden, de overtog kroen.

“Det har været sjovt for os. Vi har holdt koncerter, foredrag, begravelser, borgermøder og meget andet, og lokalsamfundet er ved at opdage Græsted Kro igen.”

“Vi er på vej. Vi ligger i et lille lokalområde, og vi er nødt til at kigge ud over kommunegrænsen,” siger Vibe Pock-Steen.

LÆS OGSÅ: ’Det er næsten overvældende’: 14.000 mennesker deltog i Græsted Veterantræf

Parret har forsøgt sig med en masse slags arrangementer hen over årene og har også udvidet repertoiret.

“Vi skal selvfølgelig ikke til at holde rapkoncerter, men vi vil også gerne ud til de unge. Vi vil gerne bredere ud, så vi har fat i nogle folk for at få vores arrangementer bredere ud,” sige René Richardt.

LÆS OGSÅ: Nattevagt og job på hotel: Nu springer Birgit ud som iværksætter

“Vi prøvede at holde afterskiparty i marts, hvor vi kørte rundt og samlede sne ind i blandt andet Hillerød, og så skabte vi en lang snebar. En af vores naboer her på kroen sælger juletræer, så han hjalp os med nogle af dem, han havde fået i overskud, og hele byen var med til afterskiparty,” siger René Richardt.

LÆS OGSÅ: Så er det slut med Oldes Bageri: Bager skifter ejer og navn

For at komme bredere ud prøver parret at sælge arrangementer til virksomheder. Eksempelvis whiskeysmagninger eller andre smagninger.

“Man kan sige, at vi skal sælge 150 billetter ad gangen, og sådan er det altid, for der er ikke plads til flere. Vi oplever god støtte lokalt,” siger René Richardt.


Publiceret: 14. Juni 2017 09:31

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere