Hvis man går efter de huse, der har været til salg i mere end et år, opnår man de gode prisnedsættelser.

Hvis man går efter de huse, der har været til salg i mere end et år, opnår man de gode prisnedsættelser.

God rabat ved huskøbet

Der skal is i maven, når den rigtige pris skal på bordet

Boligmarked Mens man i Nordsjælland kun kunne presse huset 2,3 procent ned, hvis man købte det i løbet af de første to måneder på markedet, så var rabatten steget til 4,2 procent på huse med mere end et år på salgslisten. Altså tæt på det dobbelte i prisnedslag.

Når handlen er en af livets største, vil de fleste helst lulle sig i søvn i vished om, at de har gjort en god handel.

Og hvis en god handel er lig med stor rabat, så skal man gå efter et af de huse, der har været til salg i over et år.

For rabatterne på de nordsjællandske huse stiger, efterhånden som liggetiden gør det samme. Det viser en opgørelse fra boligsiden Boliga.

Fornuftig pris

Boligkøbere bør dog ikke alene forholde sig til liggetiden, før de slår til og bliver husejere. Det er nemlig prisen i forhold til markedets niveau, der helt generelt er et godt pejlemærke.

De nordsjællandske rabatter kan dog ikke helt matche dem, der gives på landsplan. Her når man i gennemsnit op på 8,3 procent i forhandlingsrabat, når huset har været til salg i over 12 måneder, mens det i det halve år op til er 6,5 procent, der gives i rabat.

Tallene er beregnet på baggrund af alle tinglyste handler i Nordsjælland i 1. halvår 2018.

CV

Så stor var rabatten på huset:

0-2 måneder: -2,3%

3-5 måneder: -3,8%

6-12 måneder: -4,1%

12+ måneder: -4,2%

Publiceret 20 October 2018 06:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.