ANNONCE

”For mig er hver individuelt tilpasset tandprotese et lille kunstværk, og for de fleste mennesker har det stor betydning, at de kan være trygge ved at smile bredt og ægte til andre mennesker,” siger Morten Jensen

Alle fortjener et flot smil – også dig

Hos Klinisk Tandtekniker Morten Jensen fra Special Klinikken for Tandproteser får du unikke og individuelt tilpassede tandproteser, der bevarer din tyggeevne og giver dig et flot, naturligt smil

Alle har brug for gode tænder – også de borgere, der har tandprotese. Sådan lyder det motto, klinisk tandtekniker Morten Jensen hver dag arbejder efter på sin klinik Helsinge Tandteknik på Østergade 67. Han er tredje generation af kliniske tandteknikere og har mere end 30 års erfaring med aftagelige tandproteser. Hver tandprotese, han fremstiller, er unik og bliver tilpasset den enkelte patient.

En god tandprotese

En god tandprotese bevarer tyggeevnen og giver dig som patient et pænt, naturligt smil til gavn for din trivsel og dit selvværd blandt andre mennesker.

”Tyggeevnen er vigtig for os mennesker. Fordøjelsen starter i munden, så hvis det allerede i munden står sløjt til med tyggeevnen, bliver resten af fordøjelsen også dårlig. En god tandprotese skal fungere godt og holde længe. Det varierer fra patient til patient, hvor meget det kosmetiske betyder, men på det punkt har jeg jo min faglige stolthed, og jeg afleverer ikke en tandprotese, før den ser levende og naturlig ud. For mig er hver individuelt tilpasset tandprotese et lille kunstværk, og for de fleste mennesker har det stor betydning, at de kan være trygge ved at smile bredt og ægte til andre mennesker,” siger Morten Jensen.

 

Tryghed og tillid

Han er alene på klinikken, og det betyder meget for patienternes tryghed.

”De møder kun mig, her er ikke andre. Jeg ved altid, hvem jeg laver proteserne til, og patienterne ved, at jeg laver deres tandprotese her. Jeg sender ikke arbejdet ud af huset til et andet laboratorium, og under tilpasningen er det kun mig, der står til ansvar for, at tandprotesen til sidst sidder, som den skal. En god, løbende dialog er altafgørende for, at patienten føler sig tryg og har tillid til mig og mit arbejde,” siger Morten.

 

Nem vedligeholdelse

Modsat gammeldags tandproteser, der gik under betegnelser som ’gebis’ og ’kunstige tænder’, skal moderne tandproteser af akryl og stål ikke ligge i et glas vand om natten.

De sidder i munden døgnet rundt og skal blot tages ud morgen og aften og børstes, lige som du gør med almindelige tænder.

Ifølge Morten Jensen bør man få udskiftet sin tandprotese cirka hvert syvende år.

Han kan klare de fleste reparationer hurtigt, hvis du skulle være uheldig.

En knækket protese eller tænder, der er faldet af protesen, er typisk færdige samme dag, hvis de indleveres om formiddagen.

 

Overslag og hjemmebesøg

Første gang du besøger Helsinge Tandteknik, får du altid et overslag på, hvad din behandling vil komme til at koste.

Morten Jensen tager også gerne på hjemmebesøg og laver behandling i patientens eget hjem, hvis man er forhindret i at komme til klinikken.

Morten Jensen har et godt samarbejde med Gribskov Kommune og tandlægerne i Helsinge, Græsted og Gilleleje, og han hjælper dig gerne med at søge om økonomisk tilskud fra kommunen, hvis du har svært ved selv at udfylde formularerne.