Boliga har regnet på de helt aktuelle kvadratmeterpriser, når man køber sommerhus i Nordsjælland.

Boliga har regnet på de helt aktuelle kvadratmeterpriser, når man køber sommerhus i Nordsjælland.

Stigende priser på sommerhuse

Stor forskel på priserne i Nordsjælland

sommerhus Helsingør er den kommune i Nordsjælland, der i årets første halvdel har trukket sommerhusmarkedets højeste priser, mens køberne i Frederikssund er sluppet billigst. Det viser tal fra Boliga.

I Frederikssund, der bl.a. tæller sommerhusområdet ved Jægerspris mellem Roskilde Fjord og Isefjord, har en gennemsnitlig sommerhuskvadratmeter nemlig kostet 12.433 kroner - eller hvad der svarer til, at et fritidshus på 70 kvadratmeter er gået for godt 870.000 kroner.

Det er under det halve af det, som køberne har givet i Helsingør Kommune, der i særdeleshed tæller ferieområdet ved Hornbæk. Her er en kvadratmeter sommerhus nemlig solgt for 31.825 kroner i årets første halvdel - altså hvad der svarer til, at et fritidshus på 70 kvadratmeter er gået for omkring 2,2 millioner kroner.

Stigende priser

Kvadratmeterpriserne i Nordsjællands dyreste sommerhus-kommune, Helsingør, er steget med godt 3.000 kroner i forhold til samme periode sidste år. Og den opadgående priskurve har sommerhussælgerne i Gribskov og Halsnæs Kommune også kunnet nyde godt af. Her er priserne nemlig også steget med omkring 3.000 kroner.

-vik

Priserne

Helsingør: 31.825 kr

Gribskov: 23.926 kr.

Halsnæs: 21.585 kr.

Frederikssund: 12.433 kr.

Boliga har opgjort den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris for sommerhuse solgt i almindeligt frit salg i første halvår 2018. Der er kun medtaget kommuner med min. 20 sommerhushandler.

Publiceret 09 September 2018 09:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.