Fof-nord tilbyder et intensivt sommerkursus i Gilleleje Hallen, hvor du kan få redskaber til at skrive en bog. Arkivfoto

Fof-nord tilbyder et intensivt sommerkursus i Gilleleje Hallen, hvor du kan få redskaber til at skrive en bog. Arkivfoto

Lær at skrive en bog i Gilleleje

forfatter Vil du i gang med at skrive?

Uanset om du skriver fiktion, en fagbog eller måske dine erindringer, kan du få inspiration at komme videre med dit skriveprojekt.

Det sker i Gilleleje Hallen fra den 20.-23. august med forfatterne Iben Claces og Alice Riis Bach. Hver dag fra kl. 9-14.

Nye redskaber

Undervejs med din tekst er et intensivt sommerkursus, hvor målet er en færdig tekst, du er tilfreds med – og nye redskaber, du kan bruge fremadrettet i din skriveproces.

"På kurset går vi en tur langs havet og bruger omgivelserne som afsæt for inspiration og fordybelse i skriveprocessen. I Gilleleje Hallens bedste lokale samler vi op på din skriveproces og du får konkret feedback. Vi arbejder med skrivemetoder og teknikker, som du målretter dit eget projekt," lyder det fra fof-nord, der tilbyder kurset.

Se mere på www.fof-nord.dk

Publiceret 17 August 2018 19:00

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.