En jakke, der forsvinder fra en bemandet garderobe kan godt erstattes. Men det kan indholdet i lommerne ikke, lyder en ny dom fra Ankestyrelsen. Foto: Colourbox

En jakke, der forsvinder fra en bemandet garderobe kan godt erstattes. Men det kan indholdet i lommerne ikke, lyder en ny dom fra Ankestyrelsen. Foto: Colourbox

Bargæst fik ikke erstattet værdier fra stjålet jakke

Ny afgørelse fra Ankestsyrelsen

Af
Niels Philip Kjeldsen

Du kan ikke regne med at få erstatning for de værdier, du har liggende i lommerne, hvis din jakke forsvinder fra garderoben på en bar. Heller ikke selv om garderoben er bemandet.

Sådan lyder afgørelsen på en sag i Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme. Her havde en mand bragt en sag op, fordi hans jakke forsvandt fra garderoben i en bar, han besøgte. Jakken blev erstattet, men han fik ingen erstatning for nøgler, chip og lygte, der lå i jakkens lommer.

Tøm lommerne

“Det er vigtigt, at bar- og diskoteksgæsterne er opmærksomme på, at de ikke skal lade værdifulde genstande ligge i lommerne, når de afleverer deres jakke i garderoben,” siger Susanne Aamund fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Hun opfordrer videre til, at man tager billeder af nummeret fra garderoben, så man i en eventuel sag kan bevise, at man har afleveret jakken det pågældende sted.

Publiceret 09 June 2018 09:00

SENESTE TV

Spil bingo og hjælp SOS Børnebyerne

Hjælp SOS Børnebyerne arrangerer bingospil torsdag 21. Marts.

Denne dag kan du spille og støtte en god sag . Det sker i "Det Gamle Posthus" på Stationsvej i Gilleleje. SOS Børnebyerne er klar med masser af spilleplader og gevinster. Overskuddet fra dagen går ubeskåret til SOS Børnebyerne.

Det er SOS Børnebyernes Lokalgruppe, der står for arrangementet, og de håber, at både garvede bankospillere og nybegyndere har lyst til at være med og støtte den gode sag.

”Vi har været rundt i byens butikker for at få sponsoreret gaver til arrangementet. Det har været en meget positiv oplevelse. Vi mærker stor velvilje og god opbakning til den indsats SOS Børnebyerne gør rundt om i verden for at hjælpe forældreløse og udsatte børn,” siger Anni Sejrsbøl fra lokalgruppen.

Kapp