ANNONCE

Sov lige så godt som fodboldlandsholdet

Hos Sovezonen i Helsinge finder du de TEMPUR® madrasser, Danmarks spillere sover på under VM i Rusland

Det danske fodboldlandshold overlader intet til tilfældighederne, og derfor sover Christian Eriksen og de andre danske helte på madrasser fra TEMPUR på deres hoteller i Rusland under sommerens fodbold-VM.

 

Dansk Boldspil-Union har indgået aftale med TEMPUR, som leverer madrasser, puder og rejseudstyr som nakkepuder og sovebriller til fodboldlandsholdet.

Vil du sove godt, dybt og ergonomisk korrekt lige som fodboldlandsholdet, skal du besøge din lokale TEMPURforhandler, Sovezonen i Helsinge, og studere det store udvalg.

TEMPUR Deluxe 17. Vælg mellem den faste Original eller fjedrende Sensation. 90 x 200 cm. Vejl. pris 11.999,-. Spar 4.000,-. Vejl. nu 7.999,-.

 

 

Stor erfaring

Sovezonen på Skovgårdsvej 23 i Helsinge ejes af ægteparret Anette og Kim Blankenborg.

De har drevet Sovezonen i 10 år og har stor erfaring med forhandling af senge og madrasser af højeste kvalitet.

”Vi er stolte af at forhandle de TEMPUR madrasser, fodboldlandsholdet også benytter. Spillerne får ikke noget bedre underlag end en TEMPUR madras at sove på. Vi får mange glade tilbagemeldinger fra kunder, der aldrig har sovet bedre, efter de har fået TEMPUR under sig. Det glæder os som forhandlere – og lover godt for Danmarks VM-chancer – at der ligger TEMPUR madrasser i de danske spilleres senge i Rusland,” siger Anette Blankenborg.

TEMPUR Rejsehovedpude. Vejl. pris 599,-. Spar 150,-. Vejl. nu 449,-.

 

 

Komfort fra rummet

TEMPURmaterialet blev oprindeligt udviklet i 1970’erne for at beskytte og give støtte til NASA’s astronauter under rumopsendelse.

Materialet består af elastisk viskose og fordeler vægt og tryk ligeligt, så alt, du vil føle, når du ligger på en TEMPUR madras, er vægtløshed.
 

Forskning og produktudvikling har bragt TEMPUR teknologien ind i soveværelset, men TEMPUR er stadig anerkendt af NASA og certificeret af Space Foundation.

TEMPUR Sovemaske. Vejl. pris 299,-. Spar 100,-. Vejl. nu 199,-.

 

 

Optimal hvile

DBU er begejstret for samarbejdet med TEMPUR.

”Det giver de bedste betingelser for optimal hvile for spillere og stab. TEMPURS kvalitet er helt i top, og derfor er vi meget tilfredse med aftalen,” siger kommerciel direktør i DBU, Jesper Lind Andersson.
 

”TEMPUR er rigtig glade og stolte over at få lov til at hjælpe herrelandsholdet med at optimere deres restitution og søvn under VM, da al forskning viser, at netop en dyb og god nattesøvn er altafgørende for, hvordan din kommende dag bliver samt ikke mindst din mentale og fysiske præstation,” siger landedirektør i TEMPUR Mark Reeh Pedersen.

TEMPURteknologi i soveværelset: Af forskning viser, at en dyb og god nattesøvn er altafgørende for, hvordan din kommende dag bliver.

 

 

Unikt materiale

Det unikke TEMPUR materiale tilpasser og former sig efter din krop, aflaster tryk og absorberer bevægelse.

Derfor er du mindre tilbøjelig til at vende og dreje dig eller blive forstyrret af din partner om natten.

Hver madras gennemgår flere timers dybdegående test, så du kan være sikker på, at hver TEMPURmadras giver dig en god nats søvn. År efter år.

Danmark spiller sin første VM-kamp lørdag den 16. juni mod Peru – efter en god nats søvn på TEMPURmadrasser.

 

Din lokale TEMPUR forhandler

Sovezonen - Skovgårdsvej 23
3200 Helsinge - Tlf. 48 70 80 22