pr-foto.

pr-foto.

Lakridser skal være det nye Bang & Olufsen

Ny serie fra John Bÿlow under navnet ’Bærries’

Johan Bülows gourmetlakridser er det seneste årti gået fra at være et lokalt fænomen i en lakridsbutik i Svaneke til at være et internationalt fænomen, der forhandles i mere end 1.300 butikker og 22 forskellige lande. Nu er målet, at Johan Bülows lakridser skal være et dansk ikon på verdensplan.

“Drømmen er nu, at vi skal lave et dansk ikon, som er lige så stort som Bang & Olufsen og Lego. Det er en kæmpe drøm, og folk griner måske af mig. Men vi lever kun én gang. Nu går vi efter det,” siger Johan Bülow.

Investeringsfond

For at få drømmen til at gå i opfyldelse solgte han 75 procent af virksomheden i 2016 til en investeringsfond, der skal hjælpe med at udbrede lakridserne internationalt.

Som startskud til det nye sats har Johan Bülow udviklet en ny serie lakridser under navnet 'Bærries', hvor der blandt andet er bærsmag og havtorn i lakridserne.

Publiceret 20 May 2018 06:00

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp