SuperBrugsen inviterer indenfor i ’Vingrotten’

Større ombygning i SuperBrugsen Gilleleje er slut

Frugt og grønt er flyttet helt frem i butikken, og en større delikatesse- og spiseoplevelsesafdeling frister nu i bunden af butikken på Parkvej hvor en større ombygning nu er afsluttet og har gjort butikken endnu mere indbydende.

Hvor der tidligere var frugt og grønt allerbagerst i forretningen, inviteres kunderne nu indenfor i 'Vingrotten'. En ny og flot vinafdeling, der byder på et bredt sortiment af vine fra øst til vest, og fra syd til nord, og gør SuperBrugsen til hele nordkystens vin-forhandler. Klassiske og fremragende vine fra Bourgogne, italienske klassikere og andre kendte vine går hånd i hånd med spændende vine fra Grækenland, Kina, Mexico - ja, og selvfølgelig fra Danmark.

VIND: Vin på højkant på Ugepostens facebookside

“Det er nu en helt anderledes oplevelse for vores kunder at handle vin, og da vores sortiment bliver bredere og bredere, kan vi hele tiden nu ud til flere og flere, med mere og mere god vin”, siger Max Andersen der styrer 'Vingrotten' med nænsom hånd.

I anledning af ombygningen og indvielsen af 'Vingrotten', sætter SuperBrugsen og Ugeposten en kasse vin til en værdi a' kr. 600,- på højkant på Ugepostens facebookside, hvor alle er velkommen til at deltage i konkurrencen.

Gisli

Publiceret 13 April 2018 12:15

SENESTE TV