Populær café skifter ejere:

'Vi har haft seks fantastiske år'

Efter seks år siger ejerne af cafeen Små Spanske Fristelser farvel. Men cafeen kører videre i samme koncept

Af
Af Alice Riis Bach

Bodil Hegnslund og Tom Christensen takker af i cafeen Små Spanske Fristelser. De har med vemod solgt cafeen til gode venner.

”Vi har haft 6 fantastisk gode år i Cafeen med nogle vidunderlige kunder, men alderen og helbredet er begyndt at trykke lidt. Vi vil også gerne have tid til andre ting. Vi glæder os til at få mere tid til vores spanske hus,” siger Bodil Hegnslund og fortsætter:

”Men det er vemodigt, jeg bliver helt rørt, når jeg tænker på vores kunder og alle de dejlige mennesker vi har lært at kende de seneste 6 år.”

Tom Christensen, der har været kokken i cafeen, er enig med Bodil Hegnslund i, at det bedste har været alle de glade og tilfredse kunder. Han tilføjer:

”Jeg synes også det har været sjovt at få noget op at køre på et hjørne i Dronningmølle, hvor alle sagde at det var umuligt. Selv bankdamen troede ikke på vores spanske koncept. Men vi laver både mad til selve cafeen og 'Take Away' og vi har kunder langvejs fra: Hundested, Helsingør og Hvidovre. Vi leverer også til selskaber ud af huset.”

Vinsmagning

Fremover vil Tom Christensen hellige sig vinen og han tilbyder arrangementer med vinsmagning til virksomheder og private. Han og Bodil Hegnslund vil også fortsat være at finde i Dronningmølle:

”Vi er så glade for Dronningmølle, at vi har valgt at have konto og lager her. Vi slipper nemlig ikke det spanske islæt, vi fortsætter med at importere vin og delikatesser fra Syden med henblik på en gros salg til restauranter og forretninger under navnet 'Sydens vine og delikatesser' og jeg vil fortsat importere spansk keramik til videre salg.”

Vennerne overtager

Små spanske Fristelser er overtaget af et par venner, Morten Brünnich Egesborg og Stein Tufte, som fører stafetten videre med samme spanske koncept, men selvfølgelig med nye tiltag henover sommeren. De har begge en solid baggrund inden for restaurationsbranchen. Morten Brünnich Egesborg har tidligere været restaurationschef på Bryggeriet og er tidligere selvstændig. Af og til vil Morten Brünnich Egesborgs kone, Stine Egesborg hjælpe til i cafeen. Stein Tufte har tidligere haft restaurant og vinbutik i København og har endog været butler på den amerikanske ambassade i Berlin. De glæder sig til at hilse på gæsterne, når de overtager Små Spanske Fristelser den 16. april.

Publiceret 12 April 2018 06:00

SENESTE TV