På lørdag skal der gøres forårsrent i Helsinge

Ugeposten bakker op om Holbo Spejdernes forårsrengøring - og du er også velkommen på lørdag kl.10-12

Hele ugen har Holbo Spejderne ryddet op ved indfaldsvejene til Helsinge, i rundkørsler, på villavejene og senest ved byens gadekær. En hel uge med indsamling af skrald, både til stor gavn for byen, og til gavn for indsamling af penge til spejdernes aktiviteter i almindelighed, og til sommerens tur til Færøerne i særdeleshed.

Lokale virksomheder støtter nemlig op om spejdernes indsamling af skrald, ved at betale et mindre pengebeløb pr. sæk der i ugens løb bliver fyldt med papir, dåser, plastik og andet affald der ligger og flyder rundt omkring.

Ugeposten slår dørene op lørdag kl.10.00

Lørdag er der så 'finale' på spejdernes store oprydningsuge, når vi her på Ugeposten inviterer alle vores læsere til at komme forbi og give spejderne en sidste hånd med, når der skal ryddes op i Helsinge Centrum. Gågaden, baggårdene, parkeringspladserne, stationsområdet, området ved gymnasiet og på vejene i og omkring centrum. Alt skal gøres forårsrent, så Helsinge står strålende klar til foråret og sommeren.

Lørdag kl.10.00 åbner vi dørene her på Ugeposten i Østergade, hvor alle får udleveret sække, handsker og en rute hvor der skal samles affald med startsskud kl.10.30. Kl.12.00 samles vi igen her på avisen, hvor der vil være pizza fra Byens Pizzeria i Helsinge, og en tår sodavand fra Musti nede fra Statiosnpladsens Kebab til alle der har deltaget i oprydningen. Der er dermed lagt i ovnen til et par timer, hvor der bliver slået tre fluer med ét smæk: Vi gør Helsinge ren, pæn og forårslækker, vi støtter spejderne i deres gode initiativ og støtter deres indsamling af penge til aktiviteter og rejser, og det bliver samtidigt smadder hyggeligt.

Alle er velkommen!

Lokale virksomheder betaler spejderne pr. sæk affald. Kom og giv en hånd med lørdag kl.10-12, og være med til at slå tre fluer med ét smæk.

Lokale virksomheder betaler spejderne pr. sæk affald. Kom og giv en hånd med lørdag kl.10-12, og være med til at slå tre fluer med ét smæk.

Det bliver til lidt, når først der ryddes grundigt op i Helsinge.

Det bliver til lidt, når først der ryddes grundigt op i Helsinge.

Publiceret 12 April 2018 14:45

SENESTE TV